Unelma paremmasta otteesta

Vuonna 2011 painoin 140 kiloa. Nyt, viisi vuotta myöhemmin ja 75 kiloa kevyempänä kaikki on toisin. Elämään on parempi ote ja intohimonani on auttaa myös muita voimaan paremmin.

Yrittäjähenkisyys ja uppoutuminen mielenkiintoiseen työhön IT-alan yrityksessä olivat johtaneet siihen, että olin unohtanut huolehtia omasta hyvinvoinnistani. Kun perhepiirissä tapahtui lyhyessä ajassa kaksi traagista menetystä, oli pysähdyttävä ja pistettävä omat arvot puntariin. Silloin päätin tehdä muutoksia, mutta vain sellaisia, joilla todella on merkitystä ja jotka pysyvät mukana lopun elämän. Turhan suorittamisen unohtaminen ja liikunnasta nauttiminen johtavat pysyvään muutokseen. Ison elämäntapamuutoksen siivittämänä opiskelin personal traineriksi ja halu auttaa muita oli kasvanut suureksi.

Kuntokeskus Ote syntyi kahden pariskunnan unelmasta tarjota innostava ja mukaansatempaava liikuntaympäristö paikallisille kuluttajille. Mikkelistä puuttui kodinomainen, helposti lähestyttävä ja persoonallinen kuntokeskus. Otteen tarinan alku oli kirjoitettu tähtiin, sillä yhteisen unelman jakavat pariskunnan kohtasivat toisensa sattumalta. Pariskunnat olivat haaveilleet omista yrityksistään, joten Otteen syntyminen tapahtui todella nopeasti polkujen kohdattua. Molempien unelmat saivat siivet alleen ja lopputulos on jotain paljon suurempaa, josta kumpikaan tahoista oli uskaltanut unelmoida.

Oma kuntokeskus antaa puitteet tehdä valmennustyötä korkealla laadulla. Kaiken lähtökohtana on rakkaus auttaa asiakkaita voimaan mahdollisimman hyvin. Puolentoista vuoden mittaisen toimintajakson jälkeen katsomme tulevaisuuteen varmoin mielin ja entistä suuremmilla haaveilla varustettuna. Ensimmäiseen vuoteen on mahtunut uskomaton määrä työtä, onnistumisia ja oppimistilanteita. Asiakkaasta paistava elämänilo, ylpeys ja tyytyväisyys itseensä onnistuneen valmennusyhteistyön jälkeen ovat valmentajan työn parasta antia.