Kesällä kerran

Tiedättekö, kun jossakin vaiheessa kesän lipuessa pikkuhiljaa ohi kuin yllä olevan kuvan purjelaivat, tulee vahva tunne siitä että kesä on nyt ohi. Sen päivän ja hetken, jolloin syksyn tulo iskee kertaheitolla tajuntaan. Se hetki ei välttämättä ajoitu töihinpaluuseen, kuukauden vaihtumiseen, eikä välttämättä ole edes riippuvainen vallitsevista sääolosuhteista. Tänä vuonna se päivä ja hetki olivat tänään. Vaikka kesä onkin vuodenajoista se kaikkein ihanin, ei pikkuhiljaa ovella kolkutteleva syksy tunnu yhtään vastenmieliseltä. Mutta tänään ikkunasta avautunut näkymä viehättävään +15 harmaaseen tihkusateessa antoi oivallisen syyn palata hetkeksi tämän kesän parhaisiin hetkiin ja muistella niitä ainakin tämän blogipostauksen verran.

Kesälomaa vietin jo lähes perinteiseen tapaan heinäkuussa ja loman aikana tuli todellakin relattua ja heitettyä aivot narikkaan ihan totaalisesti . Ehkä vähän vähempikin olisi riittänyt :D Mutta siitä lisää myöhemmin. Lomasta suurin osa kului reissussa, vetimme heinäkuussa 2,5 viikkoa Amerikan mantereella, mutta onneksi aikaa jäi silti nauttia myös kotimaan kesästä.

Kesäkuun puolivälissä sain ystäväpariskunnan Kotkasta kyläilemään uuteen kotikaupunkiin, ja kaikki turistijutut olivat tietysti must ohjelmaa päiväksi. Suurmäen näköalatornista avautui aika upea maisema.
Juhannusaaton aattona paistoi vielä vähän aurinkokin ja mökkeily maistui
Juhannuspäivä kaupunkitunnelmissa
Teerenrannan Mojitolle arvosana 10+
Näissä maisemissa vietettiin hyvän ystävän ja kollegan läksiäisiä heinäkuun alkupuolella. Onneksi ystävyys ja yhteistyökin jatkuvat, vaikka virallisesti ei enää saman yhtiön palveluksessa ollakaan. 
Haaste; kuinka paljon ruokaa on riittävästi kolmelletoista ihmiselle?
Helsinki Regatassa ei ihan pystytty uusimaan parin vuoden takaista voittoa, mutta hitokseen oli hauskaa ja kolmossija irtosi.
Yksi kesän kohokohtia. Rakas ystävä asteli avioliiton satamaan <3 Kuva: Tommi Hynynen
Häähumua Nuuksion majalla

Häiden jälkeen oli pari päivää aikaa toipua ennen reissuun lähtöä. Reissuun, josta riittää niin monta tarinaa, että niihin palaan vielä useammankin postauksen parissa.