Paluu blogimaailmaan

Hieman reilu viisi vuotta sitten oli vuosi 2011 juuri kääntymässä 2012 puolelle ja näpyttelin silloisen MacBookini kanssa elämäni ensimmäisen blogikirjoituksen uunituoreeseen blogiini. "Kohteena Cotê d'Azur" -blogin aiheena oli, nimensä mukaisesti, parin päivän päässä häämöttävä opiskelijavaihtoni Etelä-Ranskassa. Tarkoituksena oli koota talven ja kevään aikana kuvia ja kokemuksia Ranskan Rivieralta blogin muotoon, jotta kaikki lähipiiri ja kaverit voisivat lähestulkoon reaaliajassa seurata kuulumisiani. Tapahtumarikas kevät ja toinen toistaan upeammat paikat tarjosivat paljon kerrottavaa ja kuvattavaa. Kuten kaikki hyvä aikanaan, niin myös vaihtojakso päättyi unohtumattoman viiden kuukauden jälkeen, ja kun kotiinlähdön aika koitti, tuli tiensä päähän myös blogi. Siitä hetkestä lähtien on kuitenkin hautunut ajatus uuden blogin aloittamisesta.

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen ajankohta uudelle blogille on nyt alkanut tuntua oikealta. Tähän on vaikuttanut isosti myös viime vuoden hienoin työprojekti, jonka parissa saan edelleen työskennellä päivittäin. Kuten joku bloggaaja tässä hiljattain kommentoikin, niin kaikki Starboxin blogit ovat aivan ihanan aitoja, takanaan oikeita ihmisiä ilman mitään kiiltokuvakulisseja ja pakonomaista tarvetta näytellä blogin kautta täydellistä elämää. Tähän joukkoon on suuri ilo päästä osalliseksi myös kirjoittajana.

Blogini kantavana teemana tulee olemaan sydäntä lähinnä oleva harrastukseni, jos sitä nyt harrastukseksi voi kutsua. Matkustaminen on itselleni sellaienen henkireikä ja akkujen lataaja, että viime vuodet olen käyttänyt pääsääntöisesti kaikki lomat matkustamiseen. Blogissa tulen kertomaan mm. mitkä ovat olleet kaikkien aikojen lempikohteita, miksi Ranska on tehnyt niin lähtemättömän vaikutuksen ja mitä maailmankolkkia haluaisin seuraavaksi lähteä tutkailemaan. Ja toisaalta isossa roolissa tulee olemaan myös ympäri Etelä-Suomea poukkoileva arki, jonka lomassa kartutetaan matkakassaa ja lomasaldoja.

Tähän loppuun halusin kerätä yhden kuvamuiston vuoden 2016 jokaiselta kuukaudelta. Viime vuosi oli oikea unelma-matkavuosi ja tulen myöhemmin kirjoittamaan enemmänkin noista neljästä reissusta jotka viime vuonna tuli tehtyä.

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille ihanaa ja menestyksekästä vuotta 2017!