DIY

Tässä raskaudessa olen suunnitellut toteuttavan kaikki ne DIY-haaveet, jotka jäivät syystä tai toisesta aikaisemmin tekemättä. Haaveissani on tehdä vauvalle unipesä, jota ei esikoisen aikaan tainnut olla olemassakaan ja kaksosten kanssa ei moista tarvinnut. Kaksi äitiyspakkausta meillä on myös ollut joten toppapuvut yms meiltä löytyy valmiina. Halusin kaikille lapsille omat makuupussit säilytettäväksi ja ostinkin toiselle kaksosista pelkän makuupussin äitiyspakkauskirpputorilta. Tämä baby saa tuunatun pussin, jota olen haaveillut jo pidempään. Mikäli kelan 2017 makuupussi on huikean hieno aion ostaa sen erikseen kirpparilta tai Finlaysonilta.

kuva: http://sisustusompelimo-evenso.blogspot.fi/2016_08_01_archive.html

Muita DIY-haaveita ovat tietenkin vaunuverho, istuinpehmuste (ja kenties jalkapeitto) vaunuihin sekä minivaatteita. Etenkin nuo vaatteet kutkuttavat mieltäni sillä niitä en vauva-aikana ole tehnyt omilleni aikaisemmin. Vaatteita vilahtikin viime postauksessa muutama 50 ja 56cm kokoisena. Seuraavaksi, kunhan kunto sallii ja jaksaminen, teen 62 koossa muutaman vaatteen kirppisvaatteiden kaveriksi.

kuva: https://www.vaunula.fi/fi/tuote/9009923
Noshin kankaasta vaunuverho tähtiapplikoinnilla. Raila Design

 

Noshin kankaista vaunuverho. Raila Design

Onko siellä ruudun toisella puolella kuinka moni raskaana oleva tai pikkuvauvan vanhempi? Kiinnostaisiko lastenvaatearvonta?