Katse kohti syksyä

Serkkupojan kastejuhlissa lauantaina

Perusarki meininkiä vapaapäivinä. Temppupuistoilua :)
Ennen päivähoidon aloitusta näin kammottavia unia epäonnistuneesta päivähoidon aloituksesta, huonosta hoidosta ja kiusaamisesta. Luulin todella ottavani hoidon aloituksen rennon letkeästi, mutta kuinkas ollakaan, ei se mennytkään ihan niin. Päivähoitoa on nyt takana 3 lyhyttä päivää ja voin todeta hoidon alkaneen ihan kivasti. Pikkusiskot olivat kuin kalat vedessä, tutut hoitajat ja tuttu paikka, uusia kavereita vanhojen lisäksi.


Esikoinen puolestaan ujosteli, mikä ei ole hänen käytöstään lainkaan. Onneksi tädit kertoivat hoidon menevät hyvin, alkukankeuden jälkeen. Toistaiseksi kaikki siis hyvin.


Hoidon aloitus tuo mieleen vaatetuksen tai sen riittämättömyyden. Tällä kertaa meillä on kaikki hanskassa. Ulkovaatteet, kengät, kuravaatteet ja saappaat. Kaikki tuntuu löytyvän. Esikoisen vaatekaappi huutaa lisävaatetta, jota syntyykin ompelukoneen paininjalan alta koko ajan lisää. Neiti kun kasvoi lähes vaatekoon verran syksyllä ja kesällä ompelemani 116 koon leggarit jäivät auttamatta lyhyiksi.


Pikkusiskojen vaatekaappi näyttää hyvälle ja sopivaa vaatetta onkin riittävästi. Uskon heidän kuitenkin kasvavan talven aikana ja suunnitelmissa onkin isompien vaatteiden teko hieman ennakoiden. Ei tarvitse kiireellä tehdä.

Lapset saavat nauttia tänään kotipäivästä isän kanssa, äidin ollessa töissä. Iltapäivällä suunnataan tänään kolmevee neuvolaan ja illalla hippokisoihin.


Kivaa maanantaita!