Keittiön kodinkoneet

Keittiöremontti on hyvässä vauhdissa ja näyttäisi etenevän suunnitellun aikataulun mukaan. Remontin yhteydessä uusimme kaikki kodinkoneet, astianpesukonetta lukuun ottomatta, se kun uusittiin vasta muutama vuosi sitten ja on hyvässä kunnossa.


Kodinkonekauppoja on kierretty ja verkkosivuja selattu lähes kyllästymiseen asti. Luultavasti meille sopivimmat kodinkoneet on nyt löydetty, tosin niitä ei ole vielä tilattu.


Kodinkokeet ovat EAG:n sarjaa. Niissä yhdistyy kaunis ulkonäkö, käytettävyys ja käytännöllisyys sekä energiatehokkuus. Tykkään

Olemme suunnitelleet meille höyrykiertoilmauunia. Höyryä on 25% ja 75% kiertoilmaa. Uuni on monikäyttöinen ja lapsiturvallinen. Uunista löytyy integroitu paistomittari ja ajastustoiminto. Muitakin hienoja ominaisuuksia on, mutta nämä olivat meille minulle ne tärkeimmät. (kuvassa näkyy tavallinen uuni)


Liesitaso on induktiotaso, flex-toiminnolla. Siinä on stop-go nappula, jolla saadaan äkkitilanteen tullessa pysäytettyä keittäminen/paistaminen ja tilanteen mentyä jatkettua samalla teholla. Todella kätevää! Lisäksi liesitasossa on luonnollisesti lapsilukot.


Jääkaappia mietimme ehkäpä eniten. Sen tuli olla tilava, jotta isot vuoat mahtuu sinne kivutta. Lisäksi kasvisten säilytyslaatikot piti olla riittävän isot ja laatikon suuaukon riittävän suuri, jotta kasvismäärä mahtuu jääkaappiin ja on helposti otettavissa. Liesituulettimeksi valittiin Elican Platinum tuuletin. Se korostaa niemekettä kauniisti, eikä hallitse sitä liikaa. Tehojen uskoisin riittävän, vaikka kyseessä onkin vain aktiivihiilisuodattimella oleva tuuletin.´


Vieläkö jaksatte kuulla keittiöremontista?