Lomaterveisiä

Lasten syysloma on puolivälissä ja he ovat nauttineet kotona olosta valtavasti. Torstaina suuntasimme heti aamusta metsäretkelle katsomaan näkyykö metsän eläimiä. Eläimiä emme nähneet, mutta katseltiin oravien syömiä käpyjä, pohdittiin siilien talvipesiä ja sen sellaista. Hauska huomata, kuinka paljon lapset nauttivat metsässä olosta ja miten hyvä mielikuvitus lapsilla onkaan.

Lähimetsässä retkellä

 

Kesken lenkin voi aina pysähtyä leikkimään lehdillä

Perjantai aamuna suuntasimme linja-autolla keskustaan ja kirjastoon. Reissun kohokohta ei tainnut tällä kertaa olla lainatut kirjat vaan ala-aulasta löydetty akvaario. Kaloja ihmeteltiin aikamme ja minä yritin parhaani mukaan tunnistaa kuvista kalojen rotuja.. Reissun seuraava etappi oli kiinalainen. Buffet lounas oli kaikkien mieleen. Kuten aikaisemmin kerroinkin, on kiinalainen yksi lasten suosikki ruokapaikka ulkonasyömiseen. Tarjoilijoita nauratti kun kolmikko tuumaili ruokia ja nautiskelijat kolme annosta kukin. Hyvää oli siis. Minäkin sain syödäkseni onneksi jotain ;)

Tänään suunnattiin mummolaan ja lapset jäävät mummolaan yökylään. Heidän lomansa siis jatkuu vielä muutaman päivän ylimääräistä. Kotiine neidit tulevat tiistaina. Kaksi lepopäivää minulle orastavan flunssan ja voipuneen olon hoitoon. Elämä voittaa sanotaan - sitä odotellessa :)