Masusta moi!

On aika päivittää masukuulumisia. Raskaus on yli puolivälissä ja viikot tuntuu juoksevan kiihtyvää tahtia. Raskausviikkoja on kasassa tällä viikolla 26 ja masutyypin jumppailut tuntuvat selvästi. Muutama viikko sitten kävimme rakenneultraäänessä ja jännitin kovasti käyntiä. Jostain syystä en tuntenut liikkeitä selvästi ja pelkäsinkin jo tyypin menehtyneen.. Onneksi kuitenkin masutyyppi voi hyvin ja kehittyy hienosti. Sukupuolenkin saimme selville, arvaatkaapas saako meidän tyttökatras jatkoa vai saavatko tytöt pikkuveljen?

Neuvolassa kävin viimeeksi joulun jälkeen ja kaikki tuntuu olevan kuten pitääkin. Masu tuntuu kasvavan kovasti ja meneekin keskikäyrän yläpuolella. Luultavasti kahden raskauden venyttämä kohtu venyy herkemmin kuin aikaisemmin, mutta samapa tuo. Masutyypin vointi on tärkein. Painossa mennään miinuskäyrillä, kiitos pitkittyneen flunssan mutta eiköhän tuo asia korjaannu kun tyyppi kerää massaa vähän lisää.

Neuvolakäynniltä sain mukaan Kelan paperit ja todistukset. Pitäisikin miettiä otetaanko äitiyspakkaus vai rahana.. Olen kuullut huhuja, että juhlavuoden kunniaksi kela olisi panostanut äitiyspakkaukseen. MUTTA enpä taida ehtiä saamaan tuota uutta pakkausta, joten rahalla mennään. Äitiyspakkaus kirpparilta voin sitten ostaa ne MUST jutut, jos siltä tuntuu.