Meidän vaunut osa 1: INDIE 4

Raskausaikana kirjoittelin vaunuista ja postauksen löydät täältä. Käyttökokemuksia on nyt kertynyt yhdeksän kuukauden ajalta ja tässä kokemuksia Bumbleride indie 4:sta.

- Kevyet, liikkuvat kuin itsestään

- kallistus ja keuliminen on helppoa

- Helpot kasata ja kasaus koko on pieni 

- Suojaava koppa oli onnen omiaan toukokuun viileillä ilmoilla, mutta (meillä) tuskaisen hiostava kesäkuun lämpiminä päivinä

- Ratasosaan siirryttäessä kasvot menosuuntaan hirvitti pienen vauvan kanssa, mutta sisaruksia katselevaa pientä ei äidin kasvojen puuttuminen häirinnyt (mutta äiti kaipasi kovasti katsella pientä lastaan)

- Työntöaisan korkeuden säätöasennot tuntuivat alkuun oudolta, kun säätöportaita oli vähemmän kuin esimerkiksi Emmaljungissa

- Leveä taka-akseli (rengasväli 63cm) lisää leveyttä mutta on erittäin tukeva epätasaisessa maastossa. Sohjoisessa lumessa ei ole pelkoa, että ratas kippaa tai ettei kinoksista pääsisi yli. Kääntyvät eturenkaat ovat hyvät ja niillä on päässyt lumessa hyvin eikä renkaita ole tarvinnut lukita.

- Miinusta tulee ratasosan pituudesta. Makuutilan pituus (90cm) tulee jäämään jossain vaiheessa lyhyeksi meidän pitkien lasten kanssa, mutta metrinen toppapussi mahtuu hyvin istuin osaan eikä roiku rumasti. Erityisen positiivista on kuitenkin iso 25kg painoraja.

- Selkänojan säätö tuntuu alkuun hankalalta, mutta kunhan kiristyksen oppi, ei se ole lainkaan hankala. Hyvää säädössä on, että selkänojan saa juuri siihen kulmaan kuin itse haluaa eikä vain perinteiseen kolmeen asentoon.

- Jousitus! Voi vitsi. Niin hyvä. Helpot, joka maaston rattaat. Ei haittaa juurakot eikä muutkaan.

Mies (kuka ei siis todellakaan ole mikään lastenvaunuexpertti) sanoo näitä aika täydellisiksi. Kuulemma paremmat oli meidän EasyWalker Duo tuplat.

 

Hauskinta tässä on, että nämä ihanaakin ihanammat yhdistelmät vaihtoivat eilen omistajaa ja meille tuli Baby Joggerin City Premierit :)