Talvi Hoi!

Ensilumi satoi maahan ja lapset hihkuvat innoissaan. Vaikkei ensilumi valitettavasti maahan jäänyt, olemme valmiit talveen.

Esikoisella oli viime talvena Didriksonin haalari, mikä oli viskarilaisen käytössä erinomainen. Haalari oli lämmin ja mitoitukseltaan sopivaa. Kulutus oli kovaa, eikä haalariin jäänyt jälkeäkään. Esikoisella on ollut Didriksonia myös 1v talvenaan, jolloin lunta oli silloin tällöin. Haalari kesti hyvässä kunnossa, asfaltilla konttaamiset ym eivät jättäneet jälkiä. Puku siirtyi kahdelle serkulle ja palautui meille Olavin käyttöön. Edelleen haalari on hyvässä kunnossa. Liputan siis ehdottomasti Didriksonin laatua.

Tulevaksi talveksi myös kaksoset saivat Didriksonin haalarit viime talven alesta. Ostin 110 koon ja se onkin meidän 110senttisille lapsille juuri sopiva ja kasvuvaraa löytyy. Näissä haalareissa saadaan kasvatettua kokoa lahkeissa sekä hihoissa, joten hyvällä tuurilla haalari menee myös ensi vuoden talven.

Muutama päivä sitten oli vielä lunta

Kakkospukuna likoilla on Reiman viime vuotiset takki-housusetit, joita raaskii käyttää vähälumisella tai lumettomalla maalla. Setit ovat edelleen hyvässä kunnosa, vaikka niillä ollaan menty viime talvi lähes kokonaan.

Välikerroksena meillä on käytetty jo vuosia villaa. Uutena en ole ostanut fleeceä uutena enää vuosiin. Mitään mikromuovisaarnaa ei ole tulossa, vaikka se onkin vaikuttanut meidän päätökseen. Villa yksinkertaisesti pitää meidän lapset parammin lämpiminä. Lisänä luonnollisesti asusteet; villasukat, topparukkaset, Ruskovillan välilapaset ja kypärämyssyt sekä toppahatut. Ruskovillan merinokypärämyssyt ovat kovalla pakkasella käytössä, sillä ne suojaat korvat ja kaulan hyvin. Tällä kombolla on menty vuosia ja lapset ovat lämpimiä kovallakin pakkasella. Luotan siis villaan :)

Kasa sukkia kasvaville jaloille

Tulevaksi talveksi Olavi tarvitsisi vielä välikerrokseksi villahaalarin, mikä on edelleen lankana. Pitänee siis laittaa puikot töihin :D

Odotetaanko teillä talvea?