Tervetuloa vauva - Vauvakutsut

Olen aika suorapuheinen ja yleensä puhun suuni puhtaaksi eivätkä asiat jää vaivaamaan mieltäni. On kuitenkin yksi juttu, Vauvakutsut. Minusta olisi ollut ihanaa Olavin odotusaikana saada vauvakutsut. Jotenkin odotin että ystävät olisivat sellaiset järjestäneet. Olihan niitä järjestetty muille ja toivottu itsellekin. Aiemmin esikoisen odotusaikana ei babyshowereita kovasti järjestelty. Kaksosten odotusaikana niitä alkoi putkahdella. Mutta kuopuksen aikaan kutsut oli hyvin yleisiä.

Miksi kirjoitan nyt tästä? Lastemme kummit ja hyvä ystäväni saavat kolmannen lapsen. Heti raskaudesta kuultuani päätin muistaa häntä kutsuilla. Tiesin ettei hän ollut kutsuja saanut ja koin jotenkin sydämen asiana järjestää. Ystävät ja naapurit oli helppo houkutella mukaan. Yllätimme yhteisen ystävän, vaikka hän taisi vähän jo aavistella kutsuja. Yhtä kaikki. Juhlat olivat ihanat. Yhdessä oloa, ruokaa, juomaa ja pientä muistamista. Vaivan näköä toisen eteen, jotain mikä kertoo sinun olevan tärkeä.

Oma lataukseni päivään oli valtava. Olin hermostunut ja liikuttunut. Mielessäni kävi miltä olisi tuntunut jos minut olisi yllätetty samoin. Ja kieltämättä taisin tirauttaa salassa muutaman kyyneleen. Toivon, että jokainen odottava äiti saa kutsunsa, oli kyseessä ensimmäinen, kolmas tai kuudes lapsi. Nämä asiat ovat tärkeitä ja niiden arvon ymmärtää vasta kun sellaista ei saa. 

Tässä muutama kuva ihanista kutsuista ❤ 

Tunnettavuussyistä odottajan kasvot on rajattu pois kuvasta