Tulevalle vuodelle

Olen kalenteriorientoitunut ihminen. Jopa kotiäitinä koen kalenterin suureksi osaksi itseäni. Kalenteri kulkee mukana lähes kaikkialla ja siellä kulkee kaikki tärkeä tieto. Jos kalenteri hukkuisi, olisin todella pulassa. En nimittäin ole koskaan päässyt sinuiksi sähköiseen kalenteriin esimerkiksi kännykässä.

http://annikavalimaki.com/kalenterit_kortit_kalligrafia/
Kuva: Annika Välimäki

 

Kuva: Annika Välimäki

Normaalisti olen saanut kalenterin työni puolesta. Poikkeuksellisesti tämän vuoden kalenterina minulla oli tuplakalenterit - työhön ja vapaa-aikaan. Miksi? Koska tiesin jääväni äitiyslomalle keväällä ja halusin jättää yhden kalenterin puhtaasti työlle työn delegointia varten. Kotikalenterina minulla on ollut Virkkuukoukkusen kalenteri, mikä on todella kiva. Kompaktikoko sopii laukkuun kuin laukkuun, mutta kirjoitustilaa on tälläiselle raapustelijalle liian vähän.

Kalenterin valinta tulevalle vuodelle oli haastava. Tarvitsin kalenteriini riittävästi vapaata kirjoitus- ja suunnittelutilaa. Lisäksi päivittäisen osion tuli olla selkeä, ilman kellonaikoja. Törmäsin Annika Välimäen kalenteriin Naisyrittäjien sivuilla ja ihastuin. Kalenteri vaikutti selkeältä, sopivan yksinkertaiselta ja kauniilta. Hento roosan väri oli täydellinen. Otin yhteyttä Annikaan ja hän joutui toteamaan, että kalenterin toinenkin painos on loppuunmyyty. Onneksi paikallisesti kirjakaupasta löytyi kalenteria vielä. Jos kalenterista löytyisi nimipäivät, olisi se täydellinen.

Mikäli ihastuit kalenteriin niin suuntaa kipin kapin esimerkiksi Suomalaiseen kirjakauppaan. Nämä ihanuudet viedään käsistä <3

 

Ps. Muista osallistua paita-arvontaan!