Heinäkuun eka/Täällä ollaan!

Hyvää heinäkuun ekaa! Hitsi kun aika kiitää näin kesällä varsinkin! Päätin tehdä paluun bloggaajaksi ja täällä mä nyt kirjoitan. On jo pitkään ollut into päästä näppikselle mutta kaiken ajan on viime kuukaudet vienyt ystävän häät ja kaasohommat, työt, treenit, seuratoiminta, ruokasuunnittelu, kauppareissut, kyläilyreissut, parisuhde, kodin järjestely, sitten taas työt ja treenit, ja mitä näitä nyt on! Eli huhhuh!

Päätin että nyt saa riittää tämä jatkuva meneminen. Ja älkää ymmärtäkö väärin, nautin elämästäni täysin mutta liiallinen meneminen ja tekeminen koko ajan on jossain kohtaa uuvuttavaa. Mutta nyt voin hieman höllätä. Aviomieskin lähti kuukaudeksi kotikonnuilleen lomailemaan (kuten siis joka vuosi, hyvissä väleissä ollaan edelleen, hihi) joten nyt olen kotona itsekseni. Minulla on tapana aloittaa joku projekti kun olen pitkään yksikseni kotona ja viime vuonna se oli keittiöremontti. Tänä vuonna taidan aloittaa olohuonerempan... Remppajuttuja tekee aina silloin kun on fiilistä ja siitä ei pidä ottaa mitään stressiä, varsinkin kun hölläys on päivän sana. 

Viime ajat olen keskittynyt paljon myös omaan hyvinvointiin. Tein aika ison elämäntaparemontin (remontti on toinen päivän sana!) ja aloin mm. suunnittelemaan ruokailuni etukäteen. Se tuntuu toisinaan työläältä mutta palkitsee ja kaikkeenhan tottuu, sekä hyvässä että pahassa... Vyötäröltä on lähtenyt jo 10 cm ja nyt voin sanoa itseäni urheilijaksi hyvällä omallatunnolla. Voisin seuraavassa postauksessa kertoa lisää tästä muutoksesta!

Juhannus 2017 ja ihanat koiranputket
Juhannusmacaronit. Eka kerta, seuraavaksi teen nätimpiä :)
Kaasojuttuja kesäkuisissa ystävän häissä <3

Ah, en muistanutkaan miten mukavaa tämä kirjoittaminen on! Palaan siis pian asiaan. Ja jos juttujani vielä joku lukee näin pitkän hiljaisuuden jälkeen niin kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain toiveita mistä voisin kirjoittaa. Pääni pursuaa aiheita mutta toivejuttuja olisi myös kiva tehdä.