Lindan esittely

Nyt on vihdoinkin aika tehdä pieni esittelypostaus blogin kirjoittajasta eli minusta! Tajusin eilen että sehän puuttuu vaikka on pitänyt tehdä se jo ajat sitten. Koetan nyt muutenkin aktivoitua tämän bloggaamisen suhteen. Syy miksi postauksia tulee niin harvakseltaan on keittiöremontti! Tein lisäksi koko kesän hyvin intensiivisesti töitä. Remontista voisinkin jossain vaiheessa kirjoittaa, itseäni ainakin kiinnostaa aina ennen ja jälkeen-kuvat. On se muuten jännä miten kodin kaaos vaikuttaa koko elämään niin paljon... No mutta siitä lisää myöhemmin.

Asun aviomieheni Mikon kanssa Kouvolassa, tarkemmin sanottuna Valkealassa. Olisin varmasti hullu cat lady ellei Mikko olisi kissoille allerginen (ihan hyvä niin, hihi). Eikä meille sitten ole muitakaan eläimiä otettu, onhan meidän kummankin elämä aika hektistä. Ykkösharrastukseni on roller derby jossa treenejä on keskimäärin kolme kertaa viikossa (viime viikolla olin neljissä treeneissä). Harrastan lajia Kouvola Roller Derbyn riveissä ja luistelun olen aloittanut vähän yli neljä vuotta sitten. Huh kuinka aika kulkee nopeasti! Derbyn lisäksi teen oheistreeniä eli käyn TFW:ssä, lenkillä, hot joogassa ja missä milloinkin. Nuo ovat kuitenkin ne ns. päälajini. 

Näistä treenijutuista voisi päätellä että olen kurinalainen urheilija mutta olen kaikkea muuta kuin kurinalainen. Olen oikea nautiskelija ja herkkusuu! Haluan toki olla hyvässä kunnossa ja jaksaa mutta se ei tarkoita etteikö elämästä voisi nautiskella täysin sydämin (ja vatsoin). Pitää vaan välillä vähän rajoittaa sitä suklaapalan kulkeutumista suuhun... Blogiin laitan varmasti silloin tällöin parhaita löytämiäni herkkureseptejä. Kolmisen vuotta sitten minulla todettiin IBS eli ärtyvän suolen oireyhtymä ja aloitin sen myötä gluteenittoman ruokavalion. Joten hyviä gluteenittomia reseptejä tulossa myös! Otan niitä mielelläni myös vastaan.

Urheilun ja siitä nauttimisen löysin kunnolla vasta derbyn myötä. Sitä ennen olin wannabeliikkuja. Harrastin kaveriporukassa pesäpalloa kesäisin ja kävin spinningissä hyvin epäsäännöllisesti. Taidan olla sellainen liikkuja ja urheilija joka tarvitsee motivaattorin tekemiseensä, pelkkä liikunnasta tuleva hyvä olo ei riitä minulle. Tarvii olla jotain muutakin. Joukkueurheilu sopii minulle hyvin ja haluan olla hyvä pelaaja jotta joukkueemme pärjää.

Olen harrastanut myös teatteria yli kymmenen vuotta. Nyt minulla on sellainen kolmisen vuotta ollut taukoa näyttelemisestä. Roller derby ja teatteri ei ole toimiva kombo, kokeiltu on. Aika ei sitten mihinkään muuhun riitäkään. Niin sanottu kotiteatterini on Kuusankosken Teatteri ja kodilta se tuntuukin kun siellä käy. Rakastan myös käydä katsomassa esityksiä ja kulttuuria muutenkin. Olen siis kai vähän ääripäiden ja kontrastien ihminen. Välillä haluan rymytä radalla ja välillä rauhottua teatterisalin penkissä. Tykkään hirveästi myös pinup-kulttuurista ja sarjakuvista sekä piirretyistä, kaikesta sellaisesta. Olen ottanut omaan tyyliini pieniä pinupvaikutteita mutta lisätäkin voisin. En omista vieläkään muhkeaa tyllihametta! Se on uuden kellomekon kanssa hankintalistalla.

Arvostan suuresti kaikkea kaunista ja persoonallista ja visuaalinen puoli on minulle tärkeä. Odotankin äärimmäisen paljon että tämä meidän kodin pintaremontti valmistuisi, huokaus... Kärsivällinen on oltava, ei tässä muu auta. Onneksi pysyy vasara kädessä, en varmaan muuten olisi remppaa aloittanutkaan. Ja onneksi on ihana perhe, meidän iskä on välillä käynyt jeesaamassa kun Mikko on ollut työreissulla ja minun on vaan saatava remppa etenemään. Keittiö kun valmistuu, muu menee kuin itsestään. Toivotaan ainakin!

Viime vuonna menimme Mikon kanssa naimisiin kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Hääpäivä oli jotain sanoinkuvaamattoman upeaa, paras päivä elämässäni! Kaikki meni paremmin kuin osasimme odottaakaan. Häiden jälkeen odotin vähän enemmän lapsikyselyitä mutta ei niitä ole kauheasti ole tullut. Hyvä niin koska emme luultavastikaan aio niitä hankkia. Perhe on minulle hyvin tärkeä asia mutta lapsista en ole koskaan haaveillut. Ehkä minulta puuttuu joku äitigeeni? Ystävien lapset ovat ihania, en toki ole mikään lastenvihaaja mutta en vain halua niitä itselleni. Kummityttö riittää sillä saralla. 

Olikohan tässä nyt tarpeeksi esittelyä. En mitään kilometripostausta kuitenkaan halua tehdä, heh. Nyt toivotan oikein ihanaa loppuviikkoa! Kommentoikaa vapaasti tai laittakaa sähköpostia jos siltä tuntuu! 

<3 Linda