Pandora-ilta

Viime keskiviikkona oli kauan odottamani Pandora-ilta Lappeenrannassa johon meidät Starbox-bloggaajat oli kutsunut kauppakeskus IsoKristiinan Kello- ja kultasepänliike HJ Suninen. Lähdin kotoa onneksi hyvissä ajoin ajelemaan kohti Lappeenrantaa, Kouvola-Lpr-väli on aika mielenkiintoinen tietöiden (ja kanssa-autoilijoiden) vuoksi. Pääsin ajoissa perille pienistä hikipisaroista huolimatta enkä myöhästynyt yhtään. Huh.

Pandora-korumerkki oli minulle jo entuudestaan tuttu, omistan kaksi merkin sormusta sekä nahkaisen rannekorun. Pandora on tanskalainen yritys ja sen päätuote on rannekoru johon kerätään erilaisia heloja. Illan aikana me bloggaajat saimme kukin omat rannekorut. Korusta saa jokainen aivan omanlaisensa, koska helavaihtoehtoja on n. 600 kpl. Pandoralta löytyy myös aivan ihania kaula- ja korvakoruja.

Ostin ranneketjuuni ihastuttavan kyyhkysen, se vetosi minuun täysillä! Heloissa on saatavilla myös väli- ja lukkopaloja ja seuraava hankintani onkin lukkopala, kyyhkynen kun haluaa lähteä lentoon ilman niitä kun otan korun pois ranteesta! Saimme myös kuulla että ketjun on oltava ostaessa aika napakka, sillä se venyy ja pehmenee hieman käytössä, n. 1,5-2 cm.

Saimme tutustua myös tulevaan joulumallistoon joka tulee myyntiin marraskuun puolivälissä. Aika paljon sinistä tulossa, ihanaa! Muutama bloggaaja ei malttaisi odottaa marraskuuta... ;) Luulen että omalla kohdallani omat helani tulevat olemaan sellaisia joita voi pitää ympäri vuoden. Mutta voihan se mieli muuttua, sen verran ihastuttavia olivat nuo jouluhelatkin, hmmm.... 

Oli todella mukava ja antoisa ilta! Juho Suninen ja Miia Pandoralta sekä tietenkin Sunisen ihana henkilökunta pitivät siitä huolen. Oli myös upeaa tavata vihdoinkin livenä Starboxin muita bloggaajia! Suurkiitokset kaikille!