Santorini ja paluu arkeen

Olen palannut arkeen jo viime viikolla mutta ottaahan se koville. Pääsin vasta nyt blogin ääreenkin. Olimme siis mieheni kanssa viikon häämatkalla Santorinilla. Kyseinen Kreikan saari on ollut haaveissani jo monta monituista vuotta ja kun ehdotin Mikolle sitä häämatkakohteeksi niin se oli sitten siinä. Ai että, voin kuulkaas suositella! Ihania ihmisiä, upeita maisemia, merta ja kissoja ja koiria. (Ja pina coladaa. Joka päivä. Ainakin melkein.) Teen vielä erikseen Santorini-postauksen ja kerron vinkit ja muut.

Palasimme Suomeen sunnuntaina 15.5 hieman puolenyön jälkeen. Lento oli puolisen tuntia myöhässä ja sitten piti vielä huristella parisen tuntia Kouvolaa kohti. Ja heti seuraavana päivänä töihin. Oli sellainen kunnon pudotus arkeen. Aika moni muukin varmaan kärsii lomanjälkeisestä alakuloisuudesta? Nyt se on minulla jo ohi onneksi mutta kuten sanoin, koville otti. Onneksi on kuvat ja muistot ja tuo rakas mies tuossa. Ja aina helpottaa kun palaa treeneihin loman jälkeen ja joukkuekaverit juoksevat halailemaan. Siinä on sitä jotakin! On se arkikin kyllä kiva. Rutiinit ja oma koti, niistä pidän. Ja seuraavan reissun suunnittelusta! En vielä tiedä milloin se on, mutta sillä ei ole väliä. On ihanaa miettiä mihin sitä seuraavaksi matkustaisi. On niin monia paikkoja joissa haluaisi käydä!

Mutta nyt jatkan haaveilua ja toivon että tekin haaveilette siellä! Haaveilu ja unelmointi tuovat hyvää mieltä. Ja hyvä mieli luo energiaa. Tulossa siis vielä kunnon Santorini-juttu, ei huolta! Tässä postauksessa vain esimakua muutaman kuvan muodossa. Oikein ihanaa aurinkoista keskiviikkoa!