Huoliteltu kevätmeikki - näillä tuotteilla onnistut

Jos et vielä ole tutustunut Grimas -meikkisarjan tuotteisiin, suosittelen. Nämä hollantilaiset kosmetiikkatuotteet ovat laajasti teatteri- ja muotimaailman käytössä, mutta sopivat myös vallan hyvin laatua arvostavalle kuluttajalle. Tuotteita löytyy siis aina lateksinenistä jokapäiväisessä käytössä olevaan kosmetiikkaan. :) Meikkien hinnatkin ovat varsin kilpailukykyiset.

 

Hauskat Grimasin luomivärirasiat voi pinota myös siististi päällekkäin. :)

Sarja oli minulle täysin uusi tuttavuus, ja olenkin ehtinyt "koekäyttää" vain sen aurinkopuuterin ja luomivärit. Nämä tuotteet ovat osoittautuneet arjessa todellisiksi helmiksi. Luomiväri on helposti levitettävää sekä todella kestävää. Tunnin erittäin hikisen ja rankan liikuntasessionkaan aikana meikki ei valunut luomilta tai muuttunut muuten "puuromaiseksi". 

Luomivärejä voi ostaa yksittäispakattuina tai useamman värin combona, eikä hinta todellakaan häpeä markettimeikeille. Itse maksoin yhdestä väristä 8,50 euroa, mutta hintahaarukka voi vaihdella jonkin verran verkkokauppojen ja muiden jälleenmyyjien välillä. Valitsin koekäyttöön muutaman varsin neutraalin sävyn. Kuvassa näkyvää vaaleaa väriä suosittelen kaikille, vaikka ei muuta luomiväriä käyttäisikään. Sen voi levittää koko luomelle aina kulmiin asti. Pelkästään jo tuo hyvin heleä ja vaalea sävy tekee huolitellun vaikutelman.

Siveltimellä levitettynä luomiväristä jää kaunis, pehmeä "pinta" eli pelkoa liian maskeeratusta lopputuloksesta ei todellakaan ole. Itse käytän levittämiseen tavallisia meikkisiveltiä, joilla saa aikaan onnistuneen lopputuloksen. Luomiväreissä on paljon pigmenttiä, joten pieni määrä väriä kerralla palvelee tarkoitustaan. Riittoisuus takaa myös sen, että yksi rasiallinen luomiväriä kestää käytössä varsin pitkään.

Luomiväreissä on myös se hauska puoli, että voit käyttää esimerkiksi samaa ruskean sävyä kulmien viimeistelyyn. Kostuttamalla siveltimen väri levittyy niille kulmakynää huomattavasti helpommin ja jättää myös kulmiin kevyen, pehmeän jäljen. Sama kikka toimii silmien rajaukseen eli esimerkiksi mustalla sävyllä voit tehdä itsellesi kauniit rajaukset niin ylä- kuin alaripsien tyveen. Kätevää ja rahaa säästävää. Varsinkin reissatessa plussaa on myös se, että muutamalla tuotteella pärjää varsin pitkälle. :)

Aurinkopuuteria olen käyttänyt poskipunan sijaan ja varjostuksissa. Luomivärien tapaan myös se on helppo levitettävä ja säilyy iholla pitkään tehden sen luonnollisen päivettyneen näköiseksi. 

Lappeenrannassa Grimasin meikkejä jälleenmyy ainakin Iho- ja kauneushoitola Lumo. Kiitos Sarille, joka esitteli tuotteet minulle. Vielä lisäyksenä, että tämä ei ole maksettu mainos, vaan onnistuneen testauksen jälkimainingeissa syntynyt postaus. :)

Jos olet Grimas -sarjan kokenut käyttäjä, laita vinkkejä suosikkituotteistasi kommentteihin. Myös se kiinnostaisi, jos jokin tuotteista ei palvellutkaan toivotulla tavalla. 

Virkeää kevättä kaikille kaunokaisille!

Ruudun takaa <3 Marinella