PANDORA -koru on osa persoonaa

PANDORA -rannekoruun voi koota toinen toistaan upeampia heloja ja lukkopaloja.

Varhaisten kreikkalaisten mukaan Pandora oli ensimmäinen nainen, ja hänelle jumalat lahjoittivat seuraavat ominaisuudet: suloisuuden, monitaitoisuuden, älykkyyden ja imartelun taidot. Tosinainen siis! Tähän vanhaan mytologiaan viittaavat adjektiivit ovat saaneet uuden muodon nykyaikaisessa materiassa, kun sulottaren kaima PANDORA -korusarja etenee maailmanvalloituksessaan.

PANDORAN amerikkalainen fani oli niin ihastunut koruihinsa, että tatuoi tuotemerkin logon käteensä.

Vuonna 1982 perustettu tanskalainen PANDORA sijoittuu nykyisin kolmen suurimman koruyrityksen joukkoon. Lappeenrannassa toimiva, lähes 100-vuotias kello- ja kultasepänliike Suninen on saanut IsoKristiinan myymäläänsä ensimmäisenä Suomessa uudenaikaisen PANDORA -shopin. 

Suninen palvelee Lappeenrannassa sekä kauppakeskus IsoKristiinassa että kävelykatu Oleksin varrella sijaitsevassa myymälässä.

PANDORA -korumerkki rakentuu useiden lahjakkaiden suunnittelijoiden työstä. Moninaisuudella korostetaan tämän päivän yksilöllisyyttä. Koruista voi valita itselleen sopivat, olitpa sitten hienostuneen, klassisen tai romanttisen tyylin edustaja. Harva korumerkki tavoittelee tai yltää näin personoituun tarjontaan.

Just the way you want it.

Näillä naisellisilla koruilla korostat paitsi oma tyyliäsi, myös juhlistat esimerkiksi elämäsi merkkihetkiä tai osoitat arvojasi. Valikoimassa on jotakin joka tilanteeseen. Tuotemerkin omilla verkkosivuilla voit suunnitella persoonallisen rannekorun ranneke- ja helavaihtoehtojen avulla tai yksilöllisen sormuksen valitsemalla väri-, materiaali- ja muotovalikoista omat suosikkisi. Aakkosheloilla välität vaikka romanttisen viestin rakkaammallesi. Pelkästään helavaihtoehtoja on 600. Valinnanvaikeus on siis ylittämättömästi edessäsi.

PANDORA -shopissa ovat esillä kausitrendit.

PANDORA tuo markkinoille uutuksia lukuisia kertoja vuodessa. Joulun herkut saapuvat myymälään marraskuun puolessa välissä. Joulukoruissa säihkyvät hienostuneet lumi- tai jääkiteet, mutta niissä leikitellään myös hurmaavilla joulun hahmoilla. Helojen lisäksi paketteihin ovat tyrkyllä myös muut korusarjan osat, kuten kaulakorut, sormukset ja korvikset. 

Piparipoika ja lumiukko, mikä pari. Jouluheloissa on mukana myös huumoria.

Korut on valmistettu sterlinghopeasta, 14 karaatin kullasta tai spesiaalista ruusukullan värisestä PANDORA Rose -metalliseoksesta. Ruusukullalla päällystetyt korut ovat saatavilla vain Vantaan Jumbon konseptimyymälästä.

Hopeiset rannekkeet ovat hinnaltaan noin kuudenkympin luokkaa, hopeisten helojen hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä seitsemään kymppiin. Lukkopalat, jotka pitävät heloja paikallaan, ovat noin 30-40 euron arvoisia. Lukkopalojen avulla rannekoruun voi rakentaa myös erilaisia tai jopa erityylisiä osioita. Todellakin vain mielikuvitus on rajana. 

Heloista löytyy myös riippuvia vaihtoehtoja.
Sunisen henkilökunta on huippuavuliasta. Rannekorun pituuden kanssa kannattaa olla tarkka. Se saa olla napakka, sillä koru "elää" hieman käytössä.
Käytössä olleen rannekorun voi putsata helposti Fairylla ja lämpimällä vedellä.

Itse pidän nykyisin lähes yksinomaan hopeakoruja, jotka ovat mielestäni tyylikkäitä nimenomaan arkikäytössä. Oikeastaan kaikki lahjaksi saamani kultakorut kihla-ja vihkisormuksia lukuun ottamatta pölyttyvät korulaatikon pohjalla. Sain kuitenkin PANDORAN esittelijältä, Minnalta, hyvän vinkin, kuinka PANDORA -sarjan monimuotoisuuden avulla kulta- ja hopeakoruja voi myös luontevasti yhdistellä toistensa kanssa. Esimerkiksi hopeiseen rannekoruun voi valita kultaisia elementtejä, jotka mätsäävät omien sormusten tai vaikkapa korvisten kanssa. 

Pääsin ihanan Minnan palveltavaksi.
Kaulakoru romantikolle.

Pienellä vaivannäöllä PANDORA -koruista saa erittäin persoonallisen ja uniikin lahjan. Hintakaan ei huimaa päätä, sillä valikoimaa löytyy muutaman kympin osista aina arvokkaampiin hankintoihin rahapussisi paksuuden ja lahjan tarkoituksen mukaan. PANDORASTA jää varmasti pysyvä muisto. Miehet hei, jouluun on enää alle kolme kuukautta.

Miellyttäisikö tämä?
Vai ottaisitko sittenkin tämän?

Säihkyvää syksyä!

Ruudun takaa <3 Marinella

Oma ihanuus.