Parantava luonto.

Tämä alkukesä on niin hienoa aikaa, etten vaan välillä meinaa käsittää koko asiaa. Vaalean vihreä kukkea luonto, ihanat tuoksut ilmassa, käen ja kuikan äänet valoisassa illassa tuovat niin paljon iloa. Mikä parasta pitkään odotettu kesä on vielä edessä.

Jos mikään ikinä askarruttaa tai painaa mieltä, menen luontoon. Siellä on vain niin hyvä olla. Parhaita hetkiä kesässä mielestäni ovat aamut ja illat. Rauha, tuoksut ja äänet tuovat niihin tunnelmaa. Olen luonteeltani hieman sellainen, että murehdin jo etukäteen asioita joita ei ole edes tapahtunut. Metsässä ja meren äärellä kuitenkin osaan rauhoittua ja elää hetkessä.

Kiireisen arjen keskellä on tärkeää, että on paikka minne mennä huokaisemaan syvään. Mulle se on tuo lapsuudenkotini metsikkö. Hiljaiset metsälenkit ja rauhalliset aamut Husulassa ovat mulle vaan niin tärkeitä perheen kesken. . 

Harmikseni mulla on nyt todella vähän vapaa-aikaa. Kaksi työpaikkaa, muutto ja vanhan hirsitalon remontoiti osaa kyllä pitää kiireisenä. Yritän piristää arkea kuitenkin kauniilla asioilla. Astioilla, värikkäillä hedelmillä, kukka-asetelmilla ja hyvällä ruualla. Ehkä joskus on sitten aikaa nauttia niistä ihan ajan kanssa. En vain haluaisi, että kesä menee ohi kiirehtien ja kokoaika odottaen sitä vapaa-aikaa. Siinä mulle nyt haaste, opetella elämään hetkessä. Carpe diem, onneksi on kesä.