Elämä jatkuu

Tää aloituskuva on jotenkin tyhjentävä. Loppuvuosi meni jotenkin mustana vain ohi. Menetin yhden parhaan ystäväni ja perheenjäsenemme, meidän pienen ja rakkaan Hertta koiran. Sitten meni avopuolisoni pappa. Rauhaa heille<3 Lunta ei sitten tullutkaan jouluksi ja kukkakauppa-alalla joulun aika menee töitä tehdessä. Mieli oli jotenkin hyvin alakuloinen. Mikään ei oikein kiinostanut rehellisesti sanoen. Siksi bloginkin kirjoittaminen takkusi niin, etten saanut tännekään mitään aikaiseksi. Harmi sinänsä, sillä joulun aikaan olisi ollut mahtavia ideoita liittyen joulukukkiin yms. 

Mutta kuitenkin... niin hyvillä mielin, että on uusivuosi. Meidän remontti alkaa edetä. Pari huonetta on jo suhtkoht valmiina. Ajatukset alkavat jo pikkuhiljaa hiipiä kohti kevättä ja valoa. Sain myös uuden ystävän ja perhenjäsenen jouluksi. Leevin <3 <3 Hän on ihan super.

Joten hyvillä mielin uuteen vuoteen. Tämä vuosi tulee olemaan meille aivan erilainen. Jotain ihan uutta ja mullistavaa on tiedossa<3 Nyt tarkoituksena kuitenkin aloittaa keittiöremontti. Huoh! Saa nähdä miten käy "terveellisemmän" ruokailutavan joulun jäljiltä. Pelkäämpä, että mikropitsat elikkäs kuraläpät löytävät tiensä meidän jääkaappiin :D Yritän taistella ettei niin kävisi.

Laittelen tähän muutamia kuvia meiltä joulusta. Pakko on laittaa vielä kuva niin upeasta joulukuusesta. Nurmelan joulupuulta hankittu pihta. En voi varmaan koskaan enää hankkia meille normaalia metsäkuusta iskän perämettistä. Vaikka kaikella kunnioituksella, rakkaita nekin minulle ovat.

 

Ihanaa alkanutta vuotta sinulle. Valoa ja kevättä kohti:)