Hiusmalleja ja kukkaseppeleitä

Hamina Tattoo on sellainen kesätapahtuma mitä odotan kovasti aina joka toinen kesä,(sillä se järjestetään vain 2 vuoden välein). Johtuu varmaan puhallinmusiikki harrastuksestani, mutta on siinä jokin muukin taika. Pienestä Haminasta tulee vilkas, kansainvälinen ja aurinkoinen paikka. Pari viikkoa sitten saimme mahdollisuuden ystävieni ja muutamaan muun upean tytön kanssa osallistua Tattooseen hiusmalleina. Raatihuoneen ympyrässä sijaitseva kampaamo Ahead järjesti sisäpihan puutarhassaan kesäisiä kampausnäytöksiä.

Päivä oli yksi kesän parhaimmista. Tunnelma oli rento ja saimme tutustua aivan huikeisiin uusiin ihmisiin. Hienoa oli olla rautaisten ammattilaisten osaavissa käsissä ja pyörähdella kauniissa kampauksissa, Ivana Helsingin suloisissa vaatteissa.

Ihmisiä saapui paljon paikalle. Aamupäivän näytöksessä musiikista vastasi huikea Trinidad and Tobagon steel-rumpuryhmä. Tuo orkesteri taisi herättää Hamina Tattoossa huomiota, enkä ihmettele yhtään. Myöhemmin illalla pääsimmekin muutaman muun tytön kanssa heidän marssishowhunsa tanssitytöiksi. Siellä me bailattiin karnevaaliasuissa, ilman hajuakaan siitä miten pitäisi oikeasti tanssia:D Noh, rohkea rokan syö. Eipä varmasti tule toista samanlaista kokemusta vastaan! Joskus vaan pitää olla spontaani.

Illan hiusnäytöksessä musiikillisesti taituroi Ranskan orkesteri. Tuo sisäpiha oli omiaan tälle kampausnäytökselle. Vanhat rakennukset ja omenapuut, sekä taustalla häämöttävä Raatihuone, ah!

Ylhäällä kuva ammattilaisista, joiden malleina saimme kunnian olla. Meikkaaja/maskeeraaja Emma Räsänen ja kampaaja velikullat Mikko Korpela (Aheadin yrittäjä), Piatu Puhakka ja Kalle Rantanen. Mahtavia ja taitavia tyyppejä kaikki. Iso kiitos vielä heille!

Ahead- kampaamo muuntautui Tattoon ajaksi shampanja ja drinkki baariksi. Mahtava idea ja taisi olla suosittukin. Arvostan todella sellaisia yrittäjiä, jotka järjestävät tälläisiä tapahtumia ja astuvat ulos mukavuusalueelta. Iso hatunnosto Aheadin yrittäjä Mikolle! "There´s always room for bubbles."

Kukkaseppeleet tuli multa. Paljon värejä ja romantiikkaa.

 

Kaikki kampaukset olivat niin upeita. Jokainen kampaus sopi kantajalleen, kuin nakutettu. Ihania rentoja ja romanttisia lettejä, kieputuksia ja kiharoita. Itselläni en koskaan ole pitänyt liian tehdyn näköisestä tai silotellusta kampauksesta. Huoleton ja boheemikampaus on se ykkös juttu, ja näistä jokainen oli sellainen.

 

Ihanaa oli jakaa tälläinen kiva päivä parhaiden kavereiden kanssa. Aika harvoin kuitenkin nähdään arjen kiireiden keskellä. I love u girls<3

Kiitos kaikille osallisille. Oli hieno päivä, toivottavasti tälläisiä tulisi joskus lisää:)