Kaunis välipala

Oon varmaan tässä trendissä niin jäljessä, nimittäin tuorepuurossa. Kauan niiden kokeilua olen himoinnutkin ja muutama mun trendikkäistä kavereista onkin tämän näppärän välipalan jo ajat sitten keksineetkin arkeensa mukaan. Mutta itse kokeilin vasta nyt. En jaksanut edes kauheasti omia aivoja käyttää vaan kokeilin reseptiä suoraan eräästä suositusta Tickle Your Fancy blogista, joka taasen oli Alpron Breakfast Guide -aamiaisohjelmasta. En ole mikään kova reseptien keksijä, saatikka kova kokeilija keittiössä muutenkaan. Perus pastabolognese ja hernari ne naisen ja miehen tiellä pitää. Tosin pidän syömisestä ja ruuasta ylipäätänsä, että eiköhän se kokeilija kokki ala nostaa päätään kunhan saadaan tuo uusi hieno keittiö käyttöön. 

Hyväähän se tuorepuuro oli. "Makeaa mössöä," niin kuin veljeni kuvaili minulle, kun kerroin että haluiaisin tätä kokeilla. Mutta ymmärrän kyllä tuorepuuron näppäryyden ja suosion aamupalana sekä välipalana. Minunkin varmaan täytyy tämä arkeeni liittää, sillä pian meillä elämää tahdittaa pieni ihmisenalku. Luulen ( lue pelkään) ,että yleensä hitaisiin aamuihini kuuluva lämmin, höyryävä kaurapuuro saa hetkeksi unohtua. Tässä reseptissä oli siis;

puolikas banaani muussattuna

1 dl mantelijuomaa

3/4 dl kookosjogurttia

3/4dl kaurahiutaleita

vähän kanelia ja suolaa 

koristeeksi oman maun mukaan marjoja, pähkinöitä, hedelmiä 

Sekoitin kaikki ainekset keskenään kulhoon ja annoin turvota jääkaapissa yön yli, nam. 

Nämä Nachtmanin kristallilasit on muuten upeat. Niistä on ihana nauttia niin välipalaa, kuin juoda ihan vain vettäkin. Ne on näitä arjen pieniä iloja:) Kauniit asiat kun inspiroi. Käytiin muuten ystäväni Iisan kanssa ruokakuvaus kurssilla. Sieltä sai jos jonkinlaista vinkkiä kuvauksiin ja kurssi olikin todella innostava minusta. Sieltä piakkoin lisää kuvamateriaalin kera.

Nyt... syömään!