Keep calm and love peonis

Eräänä sadepäivänä päätin pelastaa kauniit pionit pihalta kovalta sateelta. Niitä olisi ollut sääli katsoa sateen piiskaamana, joten tein suurimmista kukista kimpun. Tälläinen rento kimppu olisi omiaan esim morsiuskimpuksi. Kelpaisi ainakin mulle jonainpäivänä! Morsiammet suosivat nykyään paljon rentoja kimppuja jotka näyttävät, kuin ne olisi juuri kerätty kedolta. Tämä kimppu ei ole ihan sellainen niittykukkamainen, mutta kesäisen rento kuitenkin. Epäsymmetrinen, ihana. Epäsymmetrinen ainakin, koska kuvaajallani oli kiire katsomaan jalkapalloa. MIehet! Aikaa ei siis jäänyt kimpun viimeistelyyn tarpeeksi, mutta haittaneeko tuo;) Pioneitten lisäksi löysin pihalta yllätyspusikon jossa kasvoi muutama oksaruusu. Ne pääsivät mukaan kimppuun.

Alla kurkistus pian valmistuvaan kylpyhuoneeseemme. Siitä tulee aivan ihana! Mutta ehkä pian enemmän kuvia, kun on valmista.

Rakastan tuota meidän vanhaa pihaa. Se on tunnelmallinen ja rauhoittava paikka. Mulle on suuri lahja, että oman pihan antimista voi tehdä kukkatöitä. Ensi kesänä piha menee varmasti muokkaukseen, mutta vanhaa kunnioittaen. Lisää kukkivia perennoita ainakin kaivataan.

Me asutaan tällähetkellä niin remontin keskellä, että kimppu olisi mennyt hukkaan työkalujen valloittamalla pöydällä. Vein sen eräälle ystävälle, toivottavasti piristi:)