Lumimarja, puolukka ja calluna

Pikamoikat kiireen keskeltä. Onneksi tää marraskuu on ollut niin luminen ja valoisa. On jaksanut paljon paremmin painaa töissä ja kotona elää remontin ja yhden toisenkin projketin parissa;) Meinasi vaan itku päästä (saattoi ehkä oikeasti tullakkin), kun katsoin sääennusteita. Vettä ja plussaa, yök! Noh, ihanaa oli saada hetki nauttia valkoisesta luonnosta. Ehkä se pian taas saapuu uudelleen.

Meillä kotona alkaa jo syntyä uutta pintaa remontin edetessä. Koitan kuvailla tässä joku päivä, kunhan listat ja sähköpistokkeet löytävät paikkansa. Eräässä vaiheessa alkoi jo epätoivo iskeä, mutta nyt alkaa jo näyttää niin hyvältä. Onnea on oma remppamies, oon hänestä niin ylpeä. Meidän kodista tulee aivan ihana. 

Kynttilöitä tulee luonnollisesti kaamoksen vallitessa sytyteltyä. Erilaiset kranssit, sekä muut askartelut kuuluu myös mun tapaan selvitä tästä pimeimmästä vuoden ajasta.  Askartelin tässä yhtenä päivänä herkän kranssin lumimarjoista, puolukasta ja valkoisista callunoista. Se sopi mainioisti lasisen Ihanne-purkin ympärille jossa pidän milloin hedelmiä ja milloin kynttilöitä:D 

Kranssi kesti aika kauan, ehkä viikon sisätiloissa. Toki sitä täytyi sumutella vedellä jokapäivä, sillä etenkin callunat kuivahtavat sisätiloissa. Kranssipohja oli tehty muutamasta rautalangasta. Tällöin kranssista tuli siro ja sievä sekä se taipui lasisen astian ympärille moitteetta. 

Mukavaa alkanutta viikkoa just sulle:)  Ei anneta vesisateen masentaa, (eipä).