Mettäkukkia

Hui, aika se rientää. Huomasin etten ole kirjotellut kahteen viikkoon mitään. Ja niinhän se on, että heinäkuukin on kohta taputeltu. En kuitenkaa sano, että kesä on pian ohi. Vastahan se alkoi ja meilläkin avomiehen kanssa häämöttää kesäloma kahden viikon päästä. 

Loman tarpeessa täällä todella aletaan ollakkin. Työt ja remontti vievät mehut kenestä vain. Välillä sitä miettii, että olisiko ollut helpompi ennen talon vaihtoa vain myydä omaisuus ja lähteä ulkomaille kiertelemään. No, kyllä tämä remontti vielä palkitaan. Olen siitä varma;) 

Kiireen keskellä helpottaa suomen luonto. Humisevat metsät, vihannoivat pellot sekä kauniit meren ja järven rannat. Mulle myös yksi tapa rentoutua on kukkasidonta. On ihanaa metsäkävelyn ohessa kerätä erilaisia kasveja ja huomata kuinka saniaisista ja erilaisista varvuistakin saa mielenkiintoisia kukkatöitä.

Luonnonkukista tein tälläisen metsäkimpun. Tästä kimpusta löytyy juolukkaa, ohdakkeita, saniaisia ja erilaisia putkia. Rento ja huoleton, niinkuin itsekin haluaisin olla :D

Kivaa viikonloppua kaikille! :)