Mikä kesä?

Muistatteko sen kesähitin 10 vuotta sitten, kuin Mikä kesä? Mä muistan. Olin sillon teini-iässä ja nyt tuntuu, että kesät olivat silloin sata kertaa pidempiä ja lämpöisempiä kuin nyt ne ovat. Puhumattakaan lapsuuden kesistä. Muistan vielä, kun asfaltti suorastaan poltti paljaita jalkoja ja vedessä pystyi lillumaan tuntikausia. Vesi oli kuin "linnun maitoa", muistan äitini sanoneen. Suomalaiset odottavat kesää kuin kuuta nousevaa. Muutama hassu kuukausi valoa ja ehkä hieman sitä lämpöä. Pari viikkoa on tuntunut, kuin syksy olisi tullut. Oon ollut myös aika väsynyt ja on tuntunut, että kesä valuu vaan hukkaan. Oonkohan yksin näitten ajatusten kanssa? 

Toisaalta viileässä säästä voisi kaivaa hyviä puolia. Luonto on vehreä. Lenkkeillä jaksaa paremmin, kun ei ole kuuma. Voi hyvillä mielin viettää aikaa vilttiin kääriytyneenä ja katsoa lempisarjoja. Voi syödä herkkuja ;)

Noniin. Nyt lopetan tän valittamisen ja kaivaudun viileän kesän horroksesta. Onhan tässä ollut lämpimiäkin päiviä. Yksi ihana, lämmin lauantaipäivä ainakin, kun kuvattiin erään suloisen hääparin häitä avomieheni ja hänen veljensä kanssa. Tai itseasiassa olin assistenttina pojille:D Voisin jokin päivä yrittää palailla siihen hellepäivään kuvien kera. Niistä tuli todella kauniita! 

Koitetaan pysya positiivisina. Auringonlasku on silti kaunis, oli sitten lämmin kesä tai viileä.