Sunnuntaiaamu ja puutarhan viimeiset kukat

Mulla on tänään pitkästä aikaa vapaa päivä! Avomies on uurastanut taas pitkää päivää meidän remontin kimpussa, joten ajattelin ilahduttaa meitä molempia normaalia astetta paremmalla aamupalalla. Yleensä kun arkisin aamupalaan kuulu mikropuuro ja pakastin marjat. 

Oli niin kiva puuhastella ajan kanssa aamupalaa ja kattaa pöytään kauniit astiat. En oikein ymmärrä miksi "pyhäastioita" tulee pidettyä kaapeissa ja ne kaivetaan esiin vain erityistilaisuuksia varten. Kyllä teen itse samaa, mutta jotenkin ne kauniit astiat vaan ilahduttaa silmää ja sitäkautta samalla mieltä arkenakin. Oon nyt monena aamuna juonut mehua noista kristallilaseista ja iloinnut esim siitä, kun kynttilänvalo on osunut lasin kupeeseen tuoden puolukkamehuun kivaa kimallusta. Pieniä juttuja mutta piristää ainakin mun arkea. 

Marraskuu alkaa hiipiä tänne ja kamala pimeys. Täytyy oikein välillä käyttää mielikuvitusta, että keksii pimeisiin päiviin virikkeitä ja piristystä. Remontti alkaa tosin edetä kivasti siihen vaiheeseen, että alkaa näkymään uusia pintoja. Se tietysti inspiroi ajattelemaan kodin uutta sisustusta ja somistusta.

Puutarha alkaa näyttää jo todella kaljulta. Muutama dalian kukka siellä vielä jaksoi taistella tuulta ja tuisketta vastaan. Yksinkertaisimmillaan kaunis kukka-asetelma näyttää seuraavalta. Laakealla vadilla pienessä maljassa kynttilöiden ympäröimänä <3 Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille:)