Uusi alku

Moikka kaikille. Kevät on täällä ja on aika avata uusi sivu elämässä. Tervetuloa tutustumaan Sammalsydämeen.

Kuka sitten on Sammalsydän? Olen ikuinen maalaistyttö Salla kotoisin peltojen ja metsien ympäröimästä Husulasta. Nykyään asustelen avomieheni ja pienen villakoira Hertan kanssa Kotkassa meren välittömässä läheisyydessä. Remontoimme vanhaa hirsitaloa josta tulee unelmakotimme. Joten tiedossa myös koti ja sisustusjuttuja remontin edistyessä.

Olen floristi joka tulee näyttelemään suurta roolia blogissani. Rakastan kukkia ja kasveja ja niiden kanssa touhuaminen on intohimoni. Ei mene päivääkään etteikö kotimme pöydällä olisi edes jonkinlainen risu maljakossa.

Liikunta sekä soittoharrastukset kuuluvat elämääni. Blogin myötä heräilevä valokuvaus innostus on hiipinyt myös arkeeni. Tosin vasta aloittelu mielessä, sillä toinen osapuoli meidän perheessä osaa sen paremmin ja onkin varmasti suurimmaksi osaksi kuvieni takana:) Kauniit kuvat ovat minulle todella tärkeitä. Ne kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa.

Aina kun mahdollista liikun luonnossa. Milloin patikoiden tai hiihtäen, milloin valokuvaten tai keräten luonnonmateriaaleja kukkatöihini. Luonto on vain sellainen lahja minkä arvoa ei voi väheksyä. Tulet sen varmasti huomaamaan matkalla kanssani. 

Reissaamme jonkinverran avomieheni kanssa. Vaikka Suomen luontoa ei voita mikään, halajaa mieleni välillä muualle. Rakastan alppeja, turkoosia vesiä, vanhoja kaupunkeja, unikkopeltoja ja appelsiinitarhoja. Luvassa siis myös matkustelua ja huikeita paikkoja.

Toivottavasti viihdyt ja jäät seuraamaan blogiani. Tervetuloa mukaan:)

-Salla