Viherkuutio ja tilakoristus

Viherkuutio on raikas sekä ammattitaitoinen viherrakennusfirma Haminassa. Viherkuutiota pyörittää aina iloinen ja reipas Minna Harju. http://viherkuutio.fi

Mulla oli ilo päästä viimeviikolla tekemään yhteistyökumppanini Viherkuution konttorille tilakoristus.

Sammaleesta on moneksi. Sammaleen upea syvä vihreys tuo sisustukseen jännittäviä yksityiskohtia.

Hieman lisää Viherkuutiosta. Firman slogan kuuluu "suunnittelusta toteutukseen". Viherkuution palveluihin kuuluu pihaneuvonta, suunnittelu, viherrakentaminen, pihanhoito sekä vihervalvonta. Minna omaa tyylikkään sekä innovatiivisen otteen yrityksensä palveluihin. Tutustuin Minnaan, kun opiskelin puutarhuriksi muutamia vuosia sitten. Hän oli tuolloin opettajani, ja ihailin jo silloin Minnan räiskyvän positiivista ja reipasta otetta elämään sekä intohimoa puutarhaan. On siis kunnia tehdä Viherkuution kanssa yhteistyötä. Täten voin siis ilmoittaa, että Viherkuutio tarjoaa myös kukkasidontapalveluita. Kesäkukkaistutuksia, viheristutuksia sekä tilakoristeluita.

Viherkuutio tekee myös yhteistyötä helsinkiläisen firman Innogreenin kanssa. Innogreen on vihersisustuksen moniosaaja. He pyrkivät tuomaan vihersisustusta uudella tavalla ihmisten ja firmojen tietoisuuteen. Viherkasviseinät, silkkikasviseinät sekä yllä kuvassa olevat sammalseinätyöt kuuluvat heidän palveluihinsa. Jos kiinnostuit kaakonkulmalainen, Viherkuutiolta saat myös lisää tietoa näistä upeista viherkasvi sekä sammaltyö mahdollisuuksista.

Viherkuution konttori on todella viihtyisä. Se on valoisa ja kauniin vaalea tila. Väitän, että konttorilla viihtyy paremmin, kun sen sisustukseen on panostettu. Tosin Minna hortonomina sekä viherrakentajana viettää suurimman osan työsesongistaan ulkona. Onnentyttö! 

Tilassa on hieno musta terassi joka on reunustettu singelillä. Koivunrungot olivat valmiina jo konttorilla, joten tarvitsin vain lasiputkiloita ja kukkia mukaani. Kukkien väriteema oli tilan värimaailmaa mukaileva vihreä ja valkoinen. Ruusuja, neilikoita, hyasintteja, skimmiaa sekä ajankohtaisia valkoisia orvokkeja.

Jätin orvokit muoviruukkuihinsa. Päällystin muoviruukun sammaleella kieputtaen sen ympärille rautalankaa.

Sammaleen ja orvokkiruukun väliin kannattaa laittaa muovia, ettei vesi valu lattialle orvokkeja kastellessa. 

Itselläni komeilee myös ihanat koivunrungot olohuoneessa, joita aika ajoin koristelen samaan tyyliin. Tästä voit katsoa linkin vanhaan blogiini jossa juttu joulupuusta. http://www.lily.fi/blogit/sammalsydan/joulupuu-rakennettu

Äkkiseltään voisi ajatella, että rungot vievät kauheasti tilaa. Näin ei tarvitse olla. Meillä kotona ne on sijoitettu aivan kiinni seinään sohvan taakse. Viherkuution konttorilla ne kuuluvat terassi ja singeli somistuksen kokonaisuuteen ja ovat sijoitettuna nurkkaan, jossa kukaan ei oleile. Koivunrungot ovat niin kauniita ja tuovat tilaan kuin tilaan raikkaan skandinaavisen yksityiskohdan.

Pian ne koivut kukkivat ja vihertävät luonnossakin, ja puutarhasesonki pyrähtää täysillä käyntiin. Nautinnollisia keväthetkiä kaikille!