3v blogi + arvonta

Yhteistyössä Ruohonjuuri

Ensimmäisestä postauksesta tulikin jo sunnuntaina kolme vuotta. Sen kunniaksi halusin tehdä kysymys postauksen, ja vielä lauantaiaamuna luulin, ettei mulle tule kuin kolme kysymyskommenttia. Yllätys olikin suuri, kun illalla huomasin että mulla oli muutama kommentti hyväksyttävänä. Aloitin vastaamisen heti lauantai-iltana ja päätin jakaa kysymykset ainakin kahteen postaukseen. 

Vastauksia siis tulossa, yritän saada kaikki julkaistua vielä kesäkuun puolella. Mutta antakaa anteeksi jos en ehdi tälle viikolle kaikkia postaamaan. Lapset on edelleen kipeitä ja Jekku nukkuu päikkärit joko sylissä tai vieressä - tai ei ollenkaan. Se hieman hankaloittaa päiväuniajan hyödyntämistä blogiin.

Silloin kolme vuotta sitten, kun tutustuin blogimaailmaan, tutustuin myös jo suljetun Pastellipisaroita - blogin kautta Luonnonkosmetiikkaan. Sen verran kolahti, että olen joitakin luonnonkosmetiikkatuotteita haalinut omaan käyttöön - mm, Ripsiväriä ja deodoranttia. Tämän luonnonkosmetiikka uteliaisuuteni siivittämänä halusin järjestää synttäriarvonnan, jossa palkintona joku saa luonnonkosmetiikkaa. Pidemmittä puheitta arvontaan jonka ihanan palkinnon lahjoitti Ruohonjuuri.

 

 

Arvon hemmottelusetin joka sisältää:

 

  • MÁDARA PEEL - Brightening AHA peel mask
    • "Vuoden 2014 paras luonnonkosmetiikkatuote kuulauttaa ihosi ihanaksi! Tiesitkö, että Cosmopolitan-lehti on valinnut juurikin tämän AHA PEEL-kuorintanaamion vuoden 2014 parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi? Raadin perustelut: "Hedelmähappojen tehoon perustuva kuoriva naamio tekee ihosta kirkkaamman. Naamio uudistaa ihon pintaa ja puhdistaa ihohuokosia sekä raikastaa väsynyttä ja elotonta ihoa. Se poistaa kuivaa ihosolukkoa, jolloin kosteusvoide pääsee imeytymään paremmin, sekä saa ihon luonnollisen sävyn näyttämään tasaisemmalta. Kipristelee iholla mukavasti ja saa kasvot näyttämään siltä, kuin olisi juuri käynyt kasvohoidossa." Tässäpä sinulle siis oikein oivallinen, palkittu kuorintanaamio, joka virkistää, uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Soveltuu erityisen hyvin niille, joilla on väsynyt, eloton iho, ikääntymisen merkkejä, juonteita, ryppyjä, pigmenttiläikkiä, tukkeutuneita ihohuokosia, aknea. Ei sovellu erittäin herkälle iholle. PH 3,2 - 3,9. Vegaaninen." (lähde Ruohonjuuri)
  • MÁDARA PIHLAJA DAILY DEFENCE - voide
    • "Tämä suojelee sinua kaikelta. Mádaran ihastuttava Pihlaja Daily Defence -monitoimivoide on kehitetty yhteistyössä suomalaisbloggari Noora Shinglerin kanssa. Koko perheelle ja melkeinpä kaikkiin tilanteisiinkin soveltuva, ihoa hellävaraisesti suojaava ja lempeästi hoitava Pihlaja Daily Defence Protection Cream -monitoimivoide on vaikutuksiltaan poikkeuksellinen. Madara Pihlaja Daily Defence -voide on juuri sitä mitä sen nimi antaa ymmärtää - kehitetty täyttämään ihon päivittäisen suojaamisen tarpeet. DD eli Daily Defence -voide on mestari myös monikäyttöisyydessään - se toimii tehokkaana ja hellävaraisen kasvo-, vartalo-, käsi- ja monitoimivoiteena. Tämä koko keholle soveltuva voide kosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa, suojaa kylmältä ja tuuliselta säältä, parantaa rohtuneet huulet ja halkeilevat kantapäät, pehmentää kynsinauhoja ja sopii jopa rauhoittavaksi ihovoiteeksi vauvoille ja lapsille. PH 4,3 - 5,5. Vegaaninen." (lähde Ruohonjuuri)
  • MOSSA VITAMIN COCKTAIL - kasvoöljy
    • "Vitamin Cocktail -kasvoöljy on ylellinen valinta ihanalle ihollesi! Mossa -sarjan aktiivisesti ihanaa ihoasi uudistava ja heleyttävä ihoöljy! Loistavan hinta-laatusuhteen omaavassa kasvoöljyssä kymmenen tehokasta kasviöljyä yhdessä vadelman ja tyrnin ravitsevan vitamiiniseoksen kanssa palauttavat ihosi hehkun ja ylläpitävät sen kosteutta. Palauttaa ihon hehkun ja kosteuden." (lähde Ruohonjuuri)

 

 

Arvonta alkaa nyt ja aikaa on noin kaksiviikkoa, eli 9.7.2017 klo 13:00 saakka.   Säännöt tulee tässä:

 

 kommentoi toimiva sähköpostiosoite 1 arpa

 

+ seuraa @sangynalla instagramissa 1 arpa + tykkää Sängyn alla sivusta facebookissa 1 arpa = max 3 arpaa

*BONUS* jos olet lukijana myös bloggerissa tuplaat arpasi, eli max 6 arpaa. Lukijaksi voi liittyä painamalla sinistä "Lue" nappia, joka löytyy sivun pohjalta vasemmasta alalaidasta.

Kirjoitathan arpojesi määrän kommenttiin!