52 Kuvaa

Tässä on neljä ensimmäistä mahakuvaa. Nyt mulla ei oo mitään hajua, milloin ensimmäinen on otettu, koska tuota alla olevaa gifiä varten kuvia rajatessa poistin sitten ajatuksissani kaikki alkuperäiset ja ekasta kuvasta ei näköjään ollutkaan muita versioita. Oletan että se on otettu aika pian plussan jälkeen jos ei heti plussaus yönä.

 

Mulla ei ollut mitään logiikkaa tässä kuvatessa, kunhan räpsin aina kun muistin, että on sitten edes jotain kuvia muistona. Välillä tuli viikon tai parinkin tauko ja välillä otin peräkkäisinä päivinä. Mahan kasvun näkisi varmaan selvemmin jos olisi jo kuvatessa ajatellut tällaista kollaasihommaa etukäteen, aina samat vaatteet ja merkannut sekä kameran että kuvattavan paikan rastilla lattiaan ja seinään.

Kuvat ovat ihan sen näköisiä mitä ovatkin: omaksi muistoksi otettuja. Mulla on näitä kännykkäräpsyjä yhteensä 52 päivältä, tästä puuttuu siskoni ottamat kuvat rv37+0 ja 40+6. Suurimmasta osasta löytyy myös edestä ja toiseltakin sivulta otetut kuvat ja pelkkiä mahakuvia mun puhelimessa on n.400. Ajattelin tehdä noista 52 kuvasta tällaiset neljän kuvan ketjut, mutta puoliskoni ehdotti Gifiä. Joten tässä se on.

Ukkeli on aivan ihana ja pitänyt sekä mahaikävän että vauvakuumeen loitolla. Silti mun on tunnustettava, että illalla näitä kuvia katsellessa tuli pieni itku pari päivää sitten. Oli tuo mahakin aivan ihana.