79neliötä - part 4

Tervetuloa jatkamaan kotikierrosta. Kierroshan aloitettiin eteisestä jo joulukuussa 2016, kun oltiin asuttu täällä noin kolmekuukautta. Tammikuussa jatkettiin luontevasti suoraan seuraavaan huoneeseen, joka oli meidän koko perheen makuuhuone. Huhtikuussa palattiin takaisin käytävään ja kurkistettiin vessaan ja kylppäriin. Tässä välissä ehdin vaihtaa meidän huonejärjestystä ja viime kuussa palattiin taas takaisin ensimmäiseen makkariin, josta tuli lastenhuone


Meidän kodista on nyt siis esittelemättä toinen makuuhuone, olohuone ja keittiö. Ja nyt kun ollaan edelleen tuossa eteiskäytävässä, niin jatketaan matkaa sitten siitä ohi keittiötä kohti. Pieni vilaus eteiskäytävää, peili, taulu ja ruskea väliseinä.


Nykyinen ruokapöytä on ollut meillä vasta pari viikkoa. Kellolle löytyi hyvä paikka keittiön oven päältä, siitä se näkyy olohuoneeseen saakka. Joskin se ei enää toimi, liekö patteri löysällä vai loppunut kokonaan. Ruskean seinän kohtalo on vielä päättämättä, mutta vuokraisännältä on saatu jo lupa kaikkien ruskeiden pintojen uusimiseen. 
Viherkasvimme Jörö-parka pääsi kuvausten ajaksi takaisin omalle paikalleen tuohon nurkkaan, mutta pienen tuholaisen takia se pyörii nykyään tiellä keittiössä. Usein syöttötuoli on säilössä tuossa nurkassa, Jörön paikalla, mutta ruokailujen ajaksi Jekku pääseen pöydän päähän. Valokuva kehys löytyi lidlistä ja vaikka se pääsi seinällä yllättävän äkkiä kotiin tultuaa, se on edelleen ilman kuvia. 


Keittiömme on tällainen käytävä, jossa on säilytystilaa kiitettävästi. Lasten piirrustusvälineille on oma iso laatikkonsa ja jopa "tärkeille papereille" on kaksi laatikkoa. Ainoastaan kahvinkeitin, vedenkeitin ja nenäliinarulla ovat pöydillä. Puoliskoni haluaa pitää tasot täysin tyhjinä, mikä oli joskus minusta tosi outoa. Ostinhan nimenomaan punaiset pienkodinkoneet, että ne näyttävät kivoilta tasolla, mutta nykyään työnnän välillä myös vedenkeittimen laatikkoon leivänpaahtimen ja blenderin sekaan. 
Linkatkaa kommentteihin, jos teidän blogeista löytyy kotiesittelyjä! Hauskaa viikkoa :)