Muurahaiskarhu ja kilpikonna + arvonta

| Yhteistyössä Geffer Group |


Olen jo pari vuotta ihastellut bObleseja. Ensimmäistä kertaa näin niitä kaverin blogissa. Heillä oli elefantti ja kana. Sittemmin tutustuin bOblesiin enemmän ja enemmän. Samalla niistä salaa haaveillen. Viime syyskuussa pääsin kokeilemaan niitä HabiKidsissä. Samalla ne testasi myös tuolloin 2v2kk taapero sekä parikuinen vauva. Erityisesti mulle jäi mieleen kuinka Elpu kiipesi ja hyppi muurahaiskarhujen päällä. Jekun kanssa taas kokeiltiin pikkuisen kilpikonnaa.

Suurimman vaikutuksen näissä tanskalaisissa lasten huonekaluissa minuun teki niiden monipuolisuus. Samaten se, miten niitä voi yhdistellä niin keskenään, kuin erilaisiin leikkeihinkin. Eikä vähiten se, että ne näyttävät yhtäaikaa sekä hyvältä että kuuluvansa  lastenhuoneeseen. Väreissä löytyy varmasti jokaisen sisustussilmää miellyttävä vaihtoehto.
Me mieluummin kannustamme ja luomme liikkumiselle turvallisen ympäristön kotona, kuin kiellämme esimerkiksi kiipeilyn ja sängyllä hyppimisen. Varsinkin nyt, kun Jekku alkoi eilen liikkumaan jo tukia pitkin ja kiipeilee jatkuvasti seisomaan. bOblesit on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, ne tukevat lasten motoristentaitojen kehitystä ihan tavallisessa arjessa.

Saatiin tammikuussa jättimäinen paketti Gefferiltä, josta paljastui sininen muurahaiskarhu sekä pinkki kilpikonna. Lapsia selvästi jännitti, kun kannoin paketin olohuoneeseen. Elpu ratkesi liitoksistaan samantien, kun saatiin pakkaukset auki ja Jekku nauraa käkätti "kukkuu" leikissä muurahaiskarhun tunneleissa. Myös neljävuotiaan serkkupojan ilme olisi ollut kuvaamisen arvoinen, hänen löytäessään meidän bOblesit ensimmäistä kertaa. Nämä kutsuvat lapsia leikkimään!Valitsin Muurahaiskarhun, koska Elpulla on edelleen kova tunnelivaihe meneillään. Jos ei möngitä pöydän ja tuolien alta, täytyy nostaa äidin, isin tai isovanhempien jalat tunneleiksi. Ja jos tunnelista ei mene Elpu itse, sieltä menee autot tai duplot ja kumppanit. Toinen ikuisuus hitti on joka paikkaan kiipeäminen ja sieltä hyppääminen. Nyt hänellä on ikiomat rappuset joiden päälle kiivetä ja mistä hyppiä alas matolle tai sohvalle. Temppurataa ja sirkustelua ihan omasta takaa.

Muurahaiskarhussa on neljä osaa. Kaksi suurempaa ovat tasapohjaisia, kun taas pienimmällä U-palalla sekä viimeisellä palikalla on kaarevat pohjat tasapainoaistia kiusaamassa. Portaiden ja tunneleiden lisäksi näistä voi rakentaa ainakin keinuja tai torneja sekä ihan loistavia lisäseiniä majoihin. Vain mielikuvitus rajana. Päästiin Sanna Vornasen valokuvausstudiolle ottamaan kuvia bOblesien kanssa ja siellä muurahaiskarhusta tuli laiva ja helikopteri.Kilpikonnassa tykkäsin siitä, miten vain parikuisen vauvan oli helppo asettua sen päälle makoilemaan. Kilpikonnasta on tullut vielä mieluisampi Jekulle nyt, kun hän pääsee itse kontaten kiipeämään sen päälle. Sen päällä on myös hyvä harjoitella istumista, niin tasaisella kuin pyöreälläkin puolella keikutellen. Elpu on yhdistellyt muurahaiskarhusta ja kilpikonnasta vinhasti pyöriviä keinuja, sekä majan kattoja. Ja toimiihan se myös aikuisilla tasapainolautana.

bOblesit ovat niin keveitä, että vauvakin jaksaa niitä liikutella, ja taaperon on helppo kannella niitä huoneesta toiseen. En ole ihan varma kuuluvatko ne meillä olohuoneeseen vai lastenhuoneeseen. Lastenhuoneesta vein pianojakkaran varastoon ja annoin muurahaiskarhulle yhden virallisenkin tehtävän jakkaran korvaajana. Tosin myönnän kyllä, että mie kiipeilen myös vaatehuoneessa ja kaappien ylähyllyille nykyään tämän muurahaiskarhun isoimman palan kanssa. Lasten nukkuessa käytän niitä myös työpöytänä ja tuolina...
Kaikesta äidillisestä varjelusta huolimatta, ovat bOblesit saaneet taaperolta osumaa, niin kuulakärkikynästä, hiekkalelu haravasta kuin ruoastakin. Kuulakärkikynällä paineltuja pieniä koloja en pysty paikkaamaan, mutta tomaattinen spaghettikastike lähti täydellisesti ihan vain noilla vauvojen wetwipeseilla pyyhkien.

Koska Boblesit ei ole ainoa hittituote Gefferin nettikaupassa, kannattaa käydä kurkkaamassa mitä muuta kivaa heillä on tarjolla. Heiltä löytyy ainakin ihania sisustusjuttuja, kuin myös noita Crazy Safetyn kypäriä, joista Elpu sai tiikerin 1v synttärilahjaksi mun siskoilta.Nyt saan arpoa yhden harmaan bObles Kilpikonnan !

Osallistuaksesi klikkaa itsesi Gefferin kauppaan ja kommentoi tähän postaukseen suosikki tuotteesi kokovalikoimasta sekä toimiva sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden. 

Arvonta päättyy sunnuntaina 19.3.2017 klo 14:00. Arvon voittajan sunnnuntai-iltana.
Onnea arvontaan! 


| kuvat: Sanna Vornanen Photography || bOblesit saatu || en hyödy linkkien klikkailusta |