Tovi imetyksen taialle

Yhteistyössä Tovi

Katson pientä poikaa sylissäni.

Pienet sormet puristuvat nyrkkiin ja auki vuorotellen. Kädet tönivät ja säpsähtelevät pikkuvauvalle ominaisella tavalla. Pienet kasvot kääntyvät minuun päin ja luottavaiset silmät katsovat suoraan silmiini. Vauva tuhisee ja hihkaisee hamuaa ja sulkee silmänsä. Tovin kuluttua silitän nukkuvan vauvan poskea ja pieni suu kääntyy hymyyn ennen kuin jatkaa syömistä. Pidän tiukasti kiinni kuin suurimmasta aarteestani. Arteeni puristaa hiustukkoa toisessa ja paidan resoria toisessa kädessä.

Katson pientä poikaa sylissäni.

Kädet ja jalat takovat minkä pystyvät. Silmät kiinni, kulmat kurtussa, selkä kaaressa, kasvot punaisena ja suu apposen ammollaa - pieni poikani huutaa kuin syötävä. Välillä suu hamuaa, itku vaimenee, kädet takovat rintaa ja kun suu löytää sen, huuto yltyy. Vauva on niin pieni ja avuton. Hätä on suuri, kunpa vain tietäisin mikä se hätä on. Sitten pidemmän tovin kuluttua, kierrettyään koko kodin, isi tulee keittiöstä  kädessään sohvan alta löytynyt juuri pesty tutti. Hiljaisuus. Shhhhs vauva nukkuu!

Katson pientä poikaa sylissäni.

Pienet kädet etsivät jotain mihin tarttua. Välillä ne eksyvät suuhun. Kädet löytävät pehmeän nauhan ja sen päässä neljä silikonihelmeä. Vauva hymyilee ja pienet kädet puristuvat nyrkkiin ja auki. Pienet sormet nappaavat uudelleen kiinni helmistä ja hetken päästä pienet kädet takovat kevyesti rintaani. Vauva hymyilee uudestaan, hamuaa ja pieni suu syö tyytyväisenä.

Tovin kuluttua pienet silmät ovat kiinni. Poskea silittämällä saan vauvan havahtumaan syömään vähän lisää, mutta vain toviksi. Vauva nukkuu. Silitän pientä päätä ja käsivartta. Siirtäisin vauvan turvakaukaloon, kunhan vauva irrottaisi imuotteensa. Samalla pienten sormien ote kirpoaa kaulakoruni nauhan ympäriltä. Vauva havahtuu turvavöiden kiinnitykseen ja käy itkuiseksi. Nostan tuttinauhasta löytyvän tutin vauvan suupielille. Vauva käy imemään tuttia ja jatkaa uniaan.

 

 

Imetyskorut ja tuttinauhat ei ole mikään uusi ilmiö, mutta Tovituotteet ovat! Maarialla blogin tuttu Maaria tekee söpöjä Tovi-imetyskoruja ja Tovi-tuttinauhoja silikonihelmistä. Elpun vauva-aikana meillä ei ollut kumpaakaan, ei tuttinauhaa kun ei neiti syönyt tuttia ja imetyskorua toivoin joskus lahjaksi, mutta se toive unohtui. Nyt sain Tovituotteelta molemmat.

Mua ahdistaa pukea punainen paita ja punainen huppari päällekkäin, joten valitsin sellaisia värejä joita mulla ei ole vaatteissa. Keltaisista ja pastellivaaleanpunaisista helmistä tehty koru sopii kaikkiin mun asuihin. Tuttinauhaan valitsin minttua, pastellikeltaista ja valkoista yhdellä pastellivaaleanpunaisella. Nyt se on värikäs ja silti rauhallinen eikä se ole selvästi tyttömäinen tai poikamainen. Myös meidän tutiton taapero fanittaa sekä korua että tuttinauhaa.

 

 

 

Haluaisitko sinäkin söpön imetyskorun tai ihanan tuttinauhan?

Mulla on ilo arpoa yksi vapaavalintainen Tovi imetyskoru tai tuttinauha yhdelle teistä!

Arvontaan osallistut jättämällä toimivan sähköpostiosoitteen kommenttiin. Lisäarvan saat tykkäämällä Tovituotteesta facebookissa tai seuraamalla Tovituotetta instagramissa. Eli kaksi arpaa tarjolla, kerrothan myös kommentissa oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Arvonta aika alkaa nyt ja arvonta suoritetaan lokakuun ensimmäinen päivä.

Onnea arvontaan! :)

Edit. 3.10.16
Arvonta on päättynyt ja voittaja ilmoitettu sunnuntaina 2.10.16