10 IDEAA SATEISILLE PÄIVILLE

Toisinaan sadepäivät ovat mukavia. Silloin voi oikeasti ottaa rennosti. Istua koko päivän vaikka sisällä eikä siitä tarvitse potea huonoa omatuntoa. Joskus kuitenkin näitä päiviä on vähän liikaa. Ideat tuntuu loppuvan kesken eikä haluaisi päivän menevän kokonaan ns. hukkaan. Kokosin tähän postaukseen 10 erilaista vinkkiä, joita voi toteuttaa etenkin sateisina päivinä (miksei toki muulloinkin:):

1. Katso jokin hyvä elokuva tai ala seuraamaan uutta sarjaa. Sarjoista voisin suositella mm. OC, The Vampire Diaries, Orange is the new black, Pretty Little Liars..

2. Kokeile jotakin uutta ruokaa tai leivo. Esimerkiksi mansikkapavlovaa - nam!

3. Tee suursiivous. Karsi turhat tavarat ja vaatteet ja myy/lahjoita ne vähävaraisille.

4. Mene elokuviin. Yksin, kaverin tai poikaystävän kanssa - miksei vaikka äidin! Elokuvavinkkauksena 8.7. ensi-iltaan tuleva Kerro minulle jotain hyvää. Kirja oli maailman paras, joten elokuvan suhteen odotukset ovat kovat!

5. Kutsu kavereita kylään ja pitäkää vaikka nyyttärit. Hyvää juomaa, mansikoita ja juoruilemaan!

6. Käy kirjastossa ja linnottaudu peiton alle lukemaan. Mulla on ollut ikävä sitä tunnetta, kun kirja vetää niin paljon puoleensa, ettei millään malttaisi käydä nukkumaan! 

7. Lähde ulkoilemaan. Kävele vaikka lähimetsään tai mene jollekin kylään. Sateella on myös ihan kiva ulkoilla, kunhan on siihen sopivat vaatteet päällä ;)

8. Lähde kaupungille kiertelemään kauppoja ja poikkea välillä vaikka kahville. Alennusmyynnitkin ovat sopivasti käynnissä, joten miksi ei!

9. Testaa jotakin uutta ravintolaa tai kahvilaa. Aina ei tarvitse mennä samaan paikkaan syömään, saati tilata joka kerta samaa annosta heh..

10. Yllätä läheisesi. Käy toisen puolesta kaupassa, siivoa, laita ruoka valmiiksi.. Vain mielikuvitus on rajana!

Pitäkäähän vinkit mielessä, kun tylsyys meinaa iskeä. ;) Huippua torstaita! <3