10 THINGS ABOUT ME

10 ASIAA MINUSTA

kesäkuu1. Joskus meidän seurustelusuhteen alussa (14-vuotiaana) karkasin ikkunasta keskellä talvea ja yötä, jotta pääsisin Niklaksen luokse. Paras ystäväni asui naapurissa, ja hän auttoi mut yöllä ikkunasta ulos. Ihme, etten jäänyt kiinni :D

2. Olin lapsena kuulemma todella 'pikkuvanha'.

kesäkuu13. Äitini mukaan olen aina ollut hyvin rohkea, oma-aloitteinen sekä kokeilunhaluinen. Omaatahtoa on löytynyt, mutta aina olen kunnioittanut vanhempiani. 

4. Pureskelen kynsiäni aina. Paha paha tapa, josta ei vaan pääse eroon!

IMG_32035. Harrastin nuorempana uintia noin vuoden. Tykkäsin siitä kovasti, mutta mua ärsytti suunnattomasti se, että harjoitukset olivat aina todella myöhään ja Salkkarit sekä Lost jäivät näkemättä, joten lopetin koko homman sen vuoksi. Ehh..

6. Olin nuorena todellinen heppahullu ja varma, että 'isona' musta tulee ratsastuksenopettaja. Haaveet on muuttunut, ja viime ratsastuskerrasta on jo monta vuotta. Pysyisinköhän enää hevosen selässä?

kesäkuu27. Oon vuosi vuodelta huonompi ja huonompi valvomaan. Oli arki tai viikonloppu niin sänky houkuttelee jo usein 20-21 aikoihin. Yleensä jaksan sinnitellä 22-23, mutta sitten on luovutettava :D

8. Rakastan kaikkia hömppäohjelmia. Geordie Shore, Salatut Elämät, kaikki sisustus- ja muutto-ohjelmat, Unelmien poikamies.. 

kesäkuu39. Olen kaikki-mulle-heti -tyyppi. Jos saan päähäni ajatuksen, että tarvitsemme uuden maton niin sellaisenhan mä luultavasti hankin. Mieluiten heti sillä hetkellä.. Onneksi olen viimeisen parin vuoden aikana oppinut pohtimaan materian tarpeellisuutta.

10. Olen säähullu. Ilmatieteenlaitoksen sivua on päivitettävä useamman kerran päivässä..