10 VUOTTA YHDESSÄ

Oikein ihanaa tammikuun ensimmäistä! Uusi vuosi vaihtui meillä mukavasti kotosalla. Vietimme reilu viikon ajan lomaamme Mikkelissä molempien vanhempien luona. Oli ihanaa nähdä enemmän perhettä ja sukulaisia sekä tietysti kavereita. Loma-ajat ovat melkein ainoita hetkiä vuodesta, kun satutaan vanhojen ystävien kanssa samaan aikaan entiseen kotikaupunkiimme. Päätimme tulla näin vuoden vaihtumisen aikaan kotiin hetkeksi rauhoittumaan ennen koulun alkamista. Alkoi myös olla jo ikävä kuntoilua ja omia rutiineja.

Eilen illasta katseltiin ikkunasta ja parvekkeelta muutamia raketteja, mutta muuten vietimme illan visusti kotona. Kotitekoisia hamppareita, pari leffaa ja pyykkien pesemistä. Ensimmäinen uv, kun ei oltu juhlimassa :D Zazulla on ollut tapana säikkyä raketteja, mutta tänä vuonna se ei ollut juurikaan moksiskaan pienestä paukkeesta. Muutenkin näytti siltä, että raketteja ammuttiin tänä vuonna vähemmän kuin aiempina vuosina.. Joensuussa ei edes ollut ilotulista vuoden vaihduttua yöllä.

Vuoden vaihtuminen tarkoittaa meille myös vuosipäivää. 10 vuotta yhdessä. Huh, kuinka aika rientää! Olin itse 10 vuotta sitten 14-vuotias ja vietin uutta vuotta silloisen ystäväni kanssa. Jotenkin kummasti me ajauduttiin Niklaksen kanssa yhteen sinä yönä ja tällä tiellä ollaan edelleen. Näiden vuosien aikana olemme kokeneet mielettömän ihania ja mieleenpainuvia asioita, vaikkei toki vastoinkäymisiltäkään ole vältytty. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei kukaan tai mikään parisuhde ole täydellinen. Tärkeintä on, että itsestä tuntuu hyvältä ja oikealta.

Välillä tuntuu aika uskomattomalta, että tässä sitä ollaan edelleen - yhdessä. Mutta tässä on hyvä olla. Hyvää vuosipäivää meille ❤️