2 x FAVOURITES

Tällä kertaa tulin jakamaan teille kaksi uutta lempparituotetta hiuksille. Pyrin käyttämään hiuksiini mahdollisimman vähän erilaisia tököttejä, joten multa löytyy vain muutamia purnukoita. Lähinnä hoitoöljyä, lämpösuojasuihketta sekä uutuutena hiuslakka. Kyllä, en edes muista koska viimeksi olisin ostanut hiuslakkaa. :D 

Olin jo aiemmin lukenut paljon hyvää tästä Bed Head Tigin Masterpiece hiuslakasta, joten sain vihdoin ja viimein itsekin hankittua tätä Sokoksen hiusten hellimisviikoilta. Ovh. hinta pyörii noin 20 eurossa, mutta itse bongasin sen tarjouksesta noin 13-14 eurolla. Suosittelen tätä hiuslakkaa kaikille, sillä se pitää täydellisesti, tuoksuu ihanalta eikä saa hiuksia 'klimppiin'. Lakka tuo myös kiiltoa ja on helppo harjata hiuksista pois. En vaihtaisi pois!

Toinen suosittelemani tuote päätyi minulle vähän hassusti. Mummoni oli vahingossa ostanut tämän Sebastianin Volupt hoitoaineen, vaikka hänen olisi pitänyt ottaa shampoota. Niinpä hän antoi tämän tuotteen minulle, ja innokkaana kokeilin itselleni ihan uutta merkkiä. Katsoin, että ovh. hinta on noin 34 euroa, mutta tarjouksesta tätä voi saada jonkun verran edullisemmin.. Usein hoitoaineet saattavat saada aikaan litistyneen näköiset hiukset, joten tämä tuote lupaa tuuheutta. Tuoksu on tässäkin tuotteessa lumoava ja hiuksista tulee samalla pehmeät, mutta tuuheamman oloiset! :)

Kertokaa mulle teidän omat hiustuotteet!