KAKSI EDULLISTA HUULIPUNAA ARVOSTELUSSA

En ole pitkään aikaan meikkaillut yhtä vähän kuin viimeisen kuukauden aikana. Olen ollut jopa kokonaisen viikon putkeen ilman minkäänlaista meikkiä. Omalla tavallaan helpottavaa, mutta kyllä mulle jossain vaiheessa tuli ihan ikävä meikkaamista ja sitä hyvän olon tunnetta, kun on edes vähän panostanut ulkonäköön. Harvemmin tulee tehtyä mitään todella räiskyvää, vaan usein mennään ihan vaan muutamalla eri tuotteella. 

Ystäväni oli heti muutettuamme yhden yön käymässä ja sain häneltä muutaman huulipunan, joita hän ei itse tarvinnut. Kuinka kilttiä! Eri huulituotteita on aina kiva testailla, vaikka usein tuleekin turvauduttua tuttuun ja turvalliseen.

L'Oréal Paris Color Riche Shine huulipuna sävyssä 111.

Huulipuna on kevyt huulilla ja tuo kauniin kiillon. Kestävyys ei luonnollisestikkaan ole yhtä hyvä kuin mattapunilla, mutta se on ihan ymmärrettävää. Tuoksu on aivan mielettömän herkullinen! Kevyesti tuputtelemalla saa usein kauniimman lopputuloksen kuin "perinteisellä tavalla". Tämä on päässyt nyt useampana päivänä huulille :)

Maybelline Vivid Matte Liquid sävyssä 35 Red Rebel.

Mattaiset huulipunat ovat siitä ihana keksintö, että parhaimmillaan ne kestävät oikeasti koko päivän. Jos on erityisen kuivat huulet, niin silloin mattapunat eivät ole paras valinta. Tässä Maybellinen mattapunassa punainen sävy on täydellinen! Ihan mielettömän kaunis. Valitettavasti mattaiseksi tämä ei muutu huulilla, ei vaikka kuinka yritin "kuivattaa". Punaa tarttuu myös lasiin juodessa ja lähtee syödessä aika hyvin pois. Joutuu siis olla lisäilemässä parin tunnin välein, joka on tosi harmi, koska sävynä tämä on täys kymppi. 

Onko teillä on jotain luottohuulituotetta? :)