20.HUHTIKUUTA

Tuntuupa oudolta kirjoitella taas tänne. En ole avannut konettani kuin kerran tai kaksi viimeisen kuukauden aikana. Hullua, sillä ennen se porisi koko päivän päällä. :-D Saas nähdä millainen meno jatkuu pääsykokeiden jälkeen.. Ehkä olen siinä vaiheessa vierottautunut tekniikan maailmasta kokonaan. No tuskin nyt sentään..

Mutta mitäpä tänne kuuluu? Blogin osalta on edetty hiljaiseloa, vaikka toisten blogeja olenkin päivittäin lueskellut. On ollut kuitenkin kiva huomata, että kävijöitä edelleen riittää, vaikka tekstiä ei olekaan syntynyt.. :-) Äsken kaivaessani kameraa esiin, huomasin sen olevan ihan pölyinen. Ei siis sekään ole päässyt juuri mihinkään käyttöön, mitä nyt satunnaisia kuvia olen silloin tällöin napsaissut. Näköjään kuvauskohteina ovat olleet ruoka, kukat & Zazu. Hahhah. Itse asiassa nuo muutamat kuvat herrasta on otettu maaliskuussa Zazun 3-vuotis synttäreillä. Taisi olla lahjaksi saatu pallo aika kiva uusi kapistus!

Mulle kuuluu hyvää. Pääsykokeisiin on kaksi viikkoa aikaa, joten välillä huomaan pientä stressin poikasta. Onneksi eilinen välikoe toi pientä varmuutta oloon, sillä pisteitä sain 84/105, joka tarkoittaa sitä, että noilla pisteillä olisi menty läpi jopa Helsinkiin. Nyt vain peukut pystyyn, että oikeassa Vakavassa käy samalla tavalla ;-) 

Tänään pidän ensimmäistä kunnon vapaapäivää, joten hyvillä mielin tulin täälläkin pistäytymään. Tosin mulla on pieni kutkuttava tunne, että tämän postauksen jälkeen aukeaa kirjat.. Vielä olisi yksi artikkeli opettelematta ennen kertausta.. Mutta ei stressiä - tänään mennään ihan fiiliksen mukaan & tämä, jos mikä tuntuu helpottavalta!

Tulevana lauantaina päästään juhlimaan kummityttöni ristiäisiä, joten mun pitäisi lähteä tänään vielä lahjaostoksille. :-) Muuten viikot ja päivät menevätkin Mikkeli-Helsinki väliä rampaten (enää tosin 3 kertaa jäljellä!). Kuntosalilla käyntiä olen pakostikin joutunut vähentämään, mutta onneksi olen sen 2-3 kertaa viikossa saanut siellä käytyä. Syömisetkin ovat menneet vähän niin & näin, mutta nyt ei ole oikea aika stressata niistä asioista.. Palataan näihinkin tunnelmiin sitten toukokuun puolella :-)

Nyt toivotan teille jokaiselle ihanaa uutta viikkoa! Kesä on taas askeleen lähempänä ♥