MUISTOJA VUODELTA 2016

Vuosi 2016 on paketissa. Tänään on 2.1.2017. Ei uskoisi. Vuosi 2016 sisälsi paljon hyvää, mutta myös niitä ikäviä asioita. Oman itsensä etsimistä ja tämä prosessi jatkuu myös tänä vuonna. Nykypäivänä taitaa olla eräänlainen trendi, kun puhutaan omasta hyvinvoinnista ja siitä oman polun löytämisestä. Eikä siinä kyllä ole mitään pahaa - välillä vaan tuntuu että pää on niin pyörällä kaikesta tästä, mitä elämällä olisi tarjota. Mitä minä oikeasti haluan? Mihin kaikkeen minä pystyn?

No, mutta hei - nyt vuoden 2016 kohokohdat ja sitten sanotaan viime vuodelle lopullisesti heipat. Innolla odotan vuotta 2017 ja mitä kaikkea se tuokaan tullessaan! :)

TAMMIKUU

Vuoden ensimmäisenä kuukautena olin paljon kotona ja tein töitä aina niitä saadessa. Lisäksi varasimme vihdoin ja viimein Kroatian matkan ja matkustimme Tampereelle viikonlopuksi kavereiden luokse. Pohdin myös paljon tulevaa vuotta - aivan kuten tälläkin hetkellä vuotta myöhemmin..

HELMIKUU

Helmikuussa ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Tein töitä, pohdin opiskelujuttuja ja kävin kerran katsomassa Niklaksen peliä.. Testattiin myös koko perheen voimin Mikkelin uusin lounasravintola Vino. Pitäisi taas mennä sinne.. Myös kummityttöni täytti vuoden ♡

MAALISKUU

Maaliskuun yksi kohokohdista oli blogin siirtyminen Starboxiin. Juhlimme myös Zazun ja Niklaksen syntymäpäiviä. Niklakselle tein yllätysillallisen, jolloin paistoin ensimmäistä kertaa elämässäni naudan sisäfilepihvin.. :D Tehtiin myös perinteinen päiväretki mökille yhtenä aurinkoisena kevätpäivänä. Pojat pilkki ja me äitin kanssa käytiin kävelemässä jäällä..

HUHTIKUU

Huhtikuusta mieleen jäi ainoastaan Vakavaan valmistautuminen. Ei ole ikävä :D Testattiin myös Eepin grillin hampurilaisia  ja nautittiin keväisemmistä päivistä..

TOUKOKUU

Toukokuu alkoi pääsykokeilla, jonka jälkeen teimme pikkuveljeni kanssa viikonloppumatkan Helsinkiin. Helsinkiin on aina yhtä kiva mennä - siinä on vain jotakin, joka viehättää mua! Jaoin myös ennätysmäärän reseptejä tässä kuussa.

KESÄKUU

Kesäkuussa pääsin pääsykokeiden 2.vaiheeseen. Ennen kesätöiden alkamista kävin Niklaksen ja muutaman kaverin kanssa meidän mökillä saunomassa ja kalassa. Lisäksi vietin juhannusta mökillä - ihan kuten aina ennenkin.. Vietiin äitin kanssa mummo Anjan puistoon ja meillä oli huippu päivä kolmistaan. Ostin myös uudet lenkkarit ja kylläpä taas lenkkeily maistui :D 

HEINÄKUU

Heinäkuussa olin niin onnellinen. Minä ja Niklas saatiin koulupaikat ja vielä samalta alalta haha.. Tätä tietoa juhlittiin samana iltana Juva Rokkaa festareilla kavereiden kesken. Käytiin myös katsomassa asuntoa Savonlinnassa ja heti tärppäsi, sillä saatiin nykyinen asunto. Käytiin myös St Michelin raveissa ja kivaa oli, vaikkei voittoja tullutkaan. Heinäkuun viimeisimpinä päivinä käytiin parikin kertaa Mikkelin puistossa grillaamassa ja viettämässä kesäiltoja.. 

ELOKUU

Elokuu oli ikimuistoinen kaikin puolin. Lähdettiin 4.8. Kroatiaan ja sinä samaisena iltana Niklas kosi mua. Meidän 10 päivän reissu oli paras ikinä ja Kroatiaa voin suositella kyllä kaikille! Matkan jälkeen juhlittiin Niklaksen äidin pyöreitä vuosia ja loppukuusta vielä muutettiin Savonlinnaan. Suurkiitos mun perheelle, joka oli auttamassa ♡

SYYSKUU

Syyskuussa alkoi koulu. Tutustuttiin uusiin ihmisiin ja uuteen kaupunkiin. Syyskuussa oli vielä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä. Pidettiin myös keskenämme rapujuhlat, omm! Pitkän kyllä vai ei -pohdinnan jälkeen kävin kampaajalla lyhentämässä tätä reuhkaa.

LOKAKUU

Lokakuussa oli paljon pitkiä päiviä koulussa, joten Zazu vietti muistaakseni koko kuukauden Mikkelissä vanhempieni luona. Oli kamala ikävä ja koti tuntui niin tyhjältä.. Ostin uuden kameran, johon olen kyllä ollut tyytyväinen :) Lisäksi saatiin Niklaksen sisko ja hänen poikaystävänsä meille yöksi..

MARRASKUU

Marraskuussa täytin 22 vuotta ja pääsin kokemaan ensimmäistä kertaa Starboxin bloggaajaillan, jota vietettiin Mikkelin Tertin kartanossa. Ruoka oli niiin hyvää! Lisäksi lähdin äidin kaveriksi Helsinkiin päiväksi. Ihme kyllä, mutta mukaan tarttui vain yksi paita ja pari joululahjaa.. Joulu alkoi myös näkymään kotona ja joululauluja tuli kuunneltua kyllästymiseen asti.. Suunnittelin koko kuukauden vanhempieni yllätysjuhlia ja varasin matkan keväälle Kreikkaan. En malta odottaa!

JOULUKUU

Joulukuussa päällimmäisenä mieleeni jäi joulu. Lisäksi juhlittiin vanhempieni yllätys 110-vuotis juhlia ja leivottiin pipareita. 

Lopuksi haluan kiittää teitä kaikki lukijoita, ketkä olette pysyneet mukana :) Heippa vuosi 2016!