3 x AJATUSTA JUST NYT

  • Ihmisiä on Joensuussa huomattavasti enemmän kuin Savonlinnassa. Meinaa unohtua lenkillä ollessa, että pitäisi kävellä Zazun kanssa reunassa eikä keskellä tietä, hups. Savonlinnassa ei tarvinnut oikeastaan ikinä väistää ketään eikä itse ollut muiden tiellä :D
  • Mulla alkaa ensi viikolla kesätyöt! En olekaan tainut kertoa, kuinka mulla kävi kesätöiden suhteen. Laittelin alkuvuoden hakemuksia menemään noin 30-40 eri paikkaan ja yksi niistä tärppäsi. Pääsen tekemään taas vähän jotain uutta ja menen yhteen kauppaan töihin.
  • Varmaan keneltäkään ei ole mennyt ohi huippukuuluisan Aviciin kuolema. Mä en ole ikinä, lapsuutta lukuunottamatta, fanittanut ketään tiettyä artistia. Aviciin musiikki kuitenkin iski muhun ja tykkäsin kuunnella useita hänen kappaleitaan. Jotenkin kyseisen artistin kuolema kolahti muhun. Hassua tässä on se, että ihmisiähän kuolee koko ajan, varmaan joka minuutti, mutta heti kun kyse on noinkin tunnetusta henkilöstä, niin internet ja lehdet ovat pullollaan uutisia hänestä vielä useamman päivän ajan. Mielenkiintoista tapauksesta tekee myös se, ettei Aviciin kuolemansyytä ole paljastettu. Aviciin dokumentin katsomisen jälkeen (löytyy Netflixistä ja on tällä hetkellä ylläripylläri aika suosittu) oon aika vakuuttunnut siitä, että alkoholilla ja lääkkeillä on ollut osuutta. Valitettavasti. On jotenkin ahdistavaa ajatella, kuinka kovaa stressiä ja ahdistusta elämä ja sen ulkopuolelta tuleva paine voi aiheuttaa.. Ei siis pidä unohtaa, että meillä jokaisella on omat ongelmamme eikä kenenkään elämä ole ikinä pelkästään ruusuilla tanssimista.