3 x MEIKKIUUTUUDET

Itse tykkään kokeilla erilaisia kosmetiikkatuotteita ja tänään ajattelin esitellä teille meikkipussini kolme uusinta tulokasta. Tällä kertaa kaikki tuotteet saivat aikaan 'vau, ihana!' efektin, mikä on aika harvinaista. Toisinaan tulee tehtyä kunnon hutilyöntejä..

Alla olevat NYXin tuotteet sain ystävältäni ja Lancomen ripsivärin äidiltäni ihan yllärinä. Mulla on kyllä ihania ihmisiä ympärillä. ♡ Mutta mennäänpä itse asiaan eli tuotteiden esittelyyn ja arviointiin: 

NYX Lingerie huulipuna, sävy 09 Lipli. Ihastuin heti tämän Lingerien sävyyn. Kaikki muut aiemmat huulipunani ovat pinkkejä tai siihen taittavia, joten tämä on ensimmäinen ruskeahko huulituote meikkipussissani. Aplikaattori on kiva ja tuotetta on helppo levittää huulille. Tätä käyttäessä suosin pohjustuksena huultenrajauskynää, joka on aika ehdoton omasta mielestä. Tämän kanssa kannattaa kuitenkin välttää kerrostamista päivän mittaan, jolloin koostumus saattaa mennä pakkelimaiseksi. Muuten oikein kiva ja erilainen huulituote! Hinta 9,50e.

NYX Pore Filler meikinpohjustustuote rasvoittuvalle iholle. Tästä mä tykkään! Erinomainen meikinpohjustustuote rasvoittuvalle iholle. Aine on varsin tönkköä, mutta se kuitenkin levittyy hyvin kasvoille. Itse käytän tätä lähinnä t-alueella, joka on mulla se ongelma-alue. Pieni määrä tuotetta riittää ja pitää vaan malttaa muutama minuutti ennen meikkivoiteen levittämistä. Tämä meikinpohjustustuote on öljytön, sisältää E-vitamiinia eikä sisällä talkkia. Hinta 15,90 euroa.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes ripsiväri. Olen testannut monien eri merkkien ripsivärejä, mutten koskaan paljon kehuttua Lancomea. Äitini yllätti minut eräs päivä tällä Lancomen Hypnose Doll Eyes ripsivärillä, jota halusin heti päästä testaamaan. 33 euron hintaan (oli tuolloin tosin tarjouksessa 19,90e!) oli kyllä kovat odotukset, sillä mielestäni tuo on jo varsin paljon ripsiväristä. Ripsiväriä on helppo levittää kapenevan harjaspään takia, tuote pysyy ripsillä juurikaan varisematta päivän mittaan ja saa kyllä ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Ihan pienen pieni miinus tulee niin voimakkaasta tuoksusta, joka kuitenkin hälvenee nopeasti. Tuohon 19,90e hintaan kuitenkin huippuhyvä ostos :) 

Ja sitten havainnollistavaa kuvaa kaikista näistä kolmesta tuotteesta.. Tykkäättekö muuten edes lukea kosmetiikka-aiheisia juttuja? :)