5 ASIAA..

Perjantaiheipat!

Mä olen kohtapuoli suuntaamassa kampaajalle. Vähän jännittää mennä täysin uuteen paikkaan, mutta tuskastuin tähän väriin niin, että oli pakko varata aika. En ole vielä täysin varma, mitä hiuksilleni tullaan tekemään.. Ehkä vain vaaleaa raitaa ja kylmempää sävyä? Toisaalta myös astetta tummempi väri voisi tuoda kivaa vaihtelua. Saas nähdä!

Oon viime aikoina lukenut muutamista blogeista tällaisia 5 asiaa.. -postauksia, jonka halusin itsekin toteuttaa. Näitä oli itse asiassa aika kiva miettiä. :) Nyt lenkille ja sitten sinne kampaajalle. Palaillaan uuden lookin kanssa lähipäivinä ♡

5 maata, joissa olen käynyt... Sanotaan vaikkapa Kreikka, Thaimaa, Espanja, Kanada ja Kroatia.

5 hajuvettä, jotka olen omistanut... Apua, en mä muista! Mä en ole ikinä ollut mikään hajuvesifriikki, ja viimeiset 5 vuotta oon käyttänyt ainoastaan bodymisteja. :D Mieleen tulee ainoastaan Christina Aguilera, Jessica Simpson, DKNY ja Escada.

5 paikkaa, jossa olen asunut... Koen olevani onnekas, kun olen saanut asua koko lapsuuteni samassa kodissa. Eli lapsuudenkodissa, mun ja Niklaksen ensimmäisessä yhteisessä kodissa Mikkelin keskustassa sekä kahdessa eri asunnossa täällä Savonlinnassa.

5 ruokaa, joista pidän... Pastat, hampurilainen, tacot, pizza ja grilliruoka of course

5 kiinnostavinta urheilulajia... Kuntosaliharjoittelu, lenkkeily, jääkiekko (pelkkä katsominen siis :D), pyöräily ja vaikkapa sulkapallon pelaaminen.

5 mieleenpainuvaa päivää... Heti ensimmäisenä mieleeni tulevat mun ja Niklaksen kihlajaispäivä, Zazun hakeminen kotiin, omat ylioppilasjuhlat, koulupaikan saaminen sekä matkustelun jokaikinen päivä :D

5 asiaa, mitä en ole koskaan... Perannut kalaa loppuun asti, harrastanut joukkueurheilulajia, asunut muualla kuin Mikkelissä ja Savonlinnassa, saanut kokeesta 10 ja inhonnut sarjoja, joissa nauretaan valmiiksi hahah..

5 random asiaa itsestäni... Oon vähän epävarma kuski, kun ajan manuaalivaihteisella autolla (siis ainoastaan liikkeellelähdössä :D), rakastan kotona olemista ja näin syksyisin se on jotenkin ekstraihanaa, pituutta löytyy 173cm, mutta olen aina halunnut olla vielä muutaman sentin pidempi, haluan joskus tulevaisuudessa hankkia toisen koiran ja mulla on vähän eri pari korvat.

5 tapahtumaa/päivää, joita odotan tällä hetkellä...  Tämän päivän kampaajakäyntiä (kertokaa tummennanko vai kirkastanko vaan väriä?!), Mikkeliin menoa sunnuntaina, Joensuun reissua kaverin kanssa, pikkuveljen 18-vuotis synttäripartyja (en omia 23-vuotis synttäreitä :D) sekä alle 2 kk päässä häämöttävää Meksikon matkaa! Vitsi, miten kivoja tapahtumia on tiedossa! 

5 unelmaa... Niin kliseiseltä kuin tää kuulostaakin, mutta se, että minä ja läheiseni saamme elää pitkään, onnellisesti ja terveenä. Valmistua koulusta ja saada vakituinen työpaikka, saada lapsia ja ostaa oma koti sekä tietysti matkustella. Ja rakastaa sekä olla rakastettu. ♡ Tuliko enemmän kuin viisi..?