5 x PALJASTUSTA MINUSTA

 

  • Mä olen aina ollut enemmän kuntosali- kuin ryhmäliikuntaihminen. Tänä syksynä päätin kuitenkin antaa ryhmäliikuntatunneille mahdollisuuden. Alku on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin, mutta enemmänkin sellaisten toiminnallisten jumppien osalta. En nimittäin tykkää liian rauhallisista jumpista - ainakaan sellaisista tunnin mittaisista. Olis aivan ihanaa aloittaa aamu tai lopettaa ilta rauhalliseen joogahetkeen, mutta njääh.. Mä en vaan malta. Pitäis antaa mahdollisuus ja oikeasti yrittää!
  • Viljelen kaikkia sanontoja koko ajan - tai ainakin yritän. Ongelma vaan on se, etten muista niitä ikinä oikein tai edes tiedä, mitä niillä pohjimmillaan tarkoitetaan. Saankin kuulla tästä usein Niklakselta, kun käytän niitä muka väärin haha.. 
  • Aina, kun riisun vaatteeni, haluan ne mahdollisimman nopeasti pois päältä. Niinpä mun kaikki vaatteet löytyy pyykkikorista vaatekaappiin nurinperin. Tota toista puolikasta ärsyttää se suunnattomasti. En vaan osaa.
  • Pelkään yli kaiken juustoraastinta. Kyllä. Ällöttävä pelkoni on, että raastan vahingossa sormenpäätäni. Thyi! :'D
  • Bloggaamisen tai oikeastaan kirjoittamisen vaikein puoli on siinä, että mulla on valtavasti aina ajatuksia ja mielipiteitä, mutten koskaan osaa pukea niitä sanoiksi. Tai sanotaan, että hyvin harvoin. Koulussakin esseitä tehtäessä mulla menee toisinaan hirveesti aikaa siihen, että koitan keksiä, mitä fiksut aivonystyräni haluavat minun kirjoittavan. Välillä ajatuksesta on tosi vaikea saada kiinni :D

Leppoisaa maanantai-iltaa ♡