6 VINKKIÄ VIRKEÄMPÄÄN OLOON

Sain tämän postausidean toissapäivänä, kun olo oli lähes tulkoon koko päivän vetämätön. Olin nukkunut pitkät yöunet, mutta silti kaikki takkusi. Teki mieli vain käpertyä peiton alle koko päiväksi, mutta jostain kummasta sain sitten energiaa lähteä salille. Hitto, että olo oli sen jälkeen hyvä! Niin energinen ja aikaansaava :)

1. Lähde ulos. Raitis ulkoilma piristää takuuvarmasti ja saa ajatuksen kirkastumaan. Pyydä joku seuraksesi tai lähde yksin ja kuuntele fiilistä nostattavaa musiikkia.

2. Jos ulkoilu ei vaan huvita, kokeile jotain muuta urheilua. Olen itse usein ensin ajatellut, etten varmasti lähde väsyneenä salille, mutta kas kummaa - sinne on kuitenkin menty & sen jälkeinen fiilis on ollut mahtava! Koko kehon valtaa energisempi olotila!

3. Nuku. Jos nukuttaa tai on vetelä olo niin ehkä on ihan hyvä ottaa lyhyet unoset. Nukkumisesta ei ole haittaa, joten miksi et antaisi kehon hetken aikaa levätä, jos siltä tuntuu. Kannattaa vaan pitää huoli, ettei päiväunet veny yli 15 minuuttia, sillä sen jälkeen olo voi olla entistä tokkuraisempi.. ;)

4. Keitä kahvia. Iso kuppi kahvia piristää. Piste.

5. Vältä elektronisia laitteita. En tiedä onko tässä mitään perää, mutta olen itse huomannut, että esimerkiksi television katselu saa minut väsyneeksi. Sama pätee tietokoneella olemiseen, joten sen sijaan että lösähtäisit sohvalle, tee ruokaa, siivoa tai lähde kotoa.

6. Juo kylmää vettä & mielellään parikin lasillista. Keho tarvitsee yllättävän paljon nestettä jaksaakseen ja voidakseen hyvin!

Energistä lauantaita kaikille :)