6 x TÄMÄN KEVÄÄN LEMPPARISARJAT TELEVISIOSTA

Yksi syy, minkä takia olen ehdottomasti enemmän iltaihminen on iltaan sijoittuvat ohjelmat ja elokuvat telkkarista. Ei oo parempaa kuin pitkän päivän jälkeen heittäytyä sohvalle iltapalan kanssa ja tapittaa loppuilta lempparisarjoja! Viimeisen kuukauden aikana on alkanut mielettömän hyviä ja viihdyttäviä ohjelmia, joten melkein jokaiselle illalle on jotakin kivaa katsottavaa. Moni on sellaista kunnon hömppää, mutta mikäs sen parempi tapa nollata päivän tapahtumat ;) Vai mitä mieltä te ootte?  

  • MasterChef Suomi. Vasta Niklaksen myötä aloin innostumaan ruoanlaitto-ohjelmista. Yksi suosikeistani onkin MasterChef Suomi. Livillä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.
  • Kaappaus Keittiössä. Ohjelmassa esiintyvä Kari Aihinen on tosi miellyttävän oloinen kokki ja sopii tähän tv-ohjelmaan kuin nenä päähän. Ohjelman formaatti on tosi hyvä, sillä nykypäivänä perheissä laitetaan todella vähän ruokaa, jos sitä edes osataan ollenkaan valmistaa. Mukaan mahtuu myös muita ruoanlaittoon ja syömiseen liittyviä ongelmia, joihin Aihinen kehittelee ratkaisuja. Mtv3:lla maanantaisin klo 20.
  • Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! Ohjelmassa Sukula auttaa ravintoloita, joilla ei mene kovinkaan hyvin syystä tai toisesta. Tykkään! Nelosella tiistaisin klo 20.
  • Barchelor Suomi. Jenkkien Unelmien Poikamies on ollut yksi lemppareista hömppäsarjoista ikinä, koska se vaan on niin viihdyttävä. Kiva, että on myös saatu suomalainen versio tästä(kin). Jo ensimmäisen jakson perusteella löysin muutaman suosikin naisten joukosta. Livillä tiistaisin klo 21.
  • Temptation Island. Sanotaan, että ei ehkä lemppariohjelma, mutta tyhmällä tavallaan viihdyttävä katsoa. Saa nähdä, minkä verran tätä jaksaa seurata, kun se tulee noin myöhään! :D Nelosella keskiviikkoisin klo 22 ja torstaisin klo 22.30.
  • Haluatko Miljonääriksi? Lauantai-iltoja on kiva viettää kotisohvalla ja Haluatko Miljonääriksi on vaan sen verran koukuttava ohjelma, että se on aina pakko katsoa. Mä en pärjäis tässä kilpailussa sitten yhtään, kun taas uskoisin, että Niklas tai iskä vois pärjätäkkin. Harmi vaan, etten oo saanut suostuteltua heitä hakemaan ohjelmaan... Nelosella lauantaisin klo 20.

+ Salatut Elämät, joita nyt vaan on "pakko" katsoa vuodesta toiseen haha!

Katsotteko kenties samoja ohjelmia kuin mä? :)