6 x PARHAIMMAT JOULULEFFAT NETFLIXISSÄ

Innostuin niin tästä tekemästäni parhaimmat joululaulut postauksesta, että halusin koota omaan juttuunsa myös parhaimmat jouluelokuvat. Olen katsellut joulukuun aikana jo peräti viisi joululeffaa, joista melkein jokainen on ollut katselemisen arvoinen. Ne ovat usein aika ennalta-arvattavia, mutta mielestäni sen takia elokuvat ovatkin sellaista ihanaa hömppää. Tärkeintä on, että niissä on selkeä juoni ja joulu näkyy taustalla! Sitähän jouluelokuvilta haetaan - että nostattaisivat jouluhypetystä. 

Paras jouluelokuva kautta aikojen on perinteinen The Holiday, mutta jätetään se tällä kertaa listasta pois. Tässä Netflixistä keräämäni kuusi katsomisen arvoista leffaa:

Angel of Christmas

"Poikaystävänsä jättämä uutisryhmäläinen tutkii sukunsa perintökalleutta, ja saa selville sen maagisen menneisyyden ja kohtaa jonkun erityisen - eikä välttämättä sattumalta."

A Wish for Christmas

"Pomo varastaa Saran hyvän idean. Sara pyytää joulupukilta rohkeutta vaatia oikeuksiaan ja saa 48 tuntia joulun taikaa. Mutta riittääkö se pysyvään muutokseen?"

Joulukalenteri

"Surkeaan työpaikkaan jämähtänyt valokuvaaja perii antiikkisen joulukalenterin, joka saattaa ennustaa tulevia ja ohjata häntä kohti rakkautta."

Kuninkaallinen vaihtokauppa

"Stacy leipoo herkkuja. Hänen kaksoisolennollaan on ylhäisiä yhteyksiä. He vaihtavat rooleja kokeakseen jotain uutta."

The Family Stone

"Manhattanilaisten menestyjien Everettin ja Meredithin suhde toimii kaupungissa hyvin, mutta kun joulua lähdetään viettämään miehen kotipuoleen, paketti alkaa hajota."

Jouluhäät

"Komea yksityisetsivä palkataan sotkemaan isot häät, mutta samalla hän tulee sekoittaneeksi häiden suunnittelijan pään."

Nyt saa laittaa jleffavinkit jakoon! :)