7 x PHOTOS

Viikon sisällä säässä on tapahtunut todellinen muutos. Aurinkoa ei ole näkynyt, ja joka päivä tuntuu olevan surkeamman näköistä ulkona. Puissa ei ole enää lehtiä, maa on ruskeana ja iso pilvimatto peittää taivaan. Aamuisin herätessä on vielä hämärää ja iltaisin pimeys yllättää ihan yhtäkkiä. Illatkin tuntuvat niin pitkiltä pimeyden takia. Voisi jo tulla lunta!

Sunnuntaina muistettiin isiä, ja oman isänpäivän vietin totta kai kotona. Innostuin myös etsimään musta ja iskästä kuvia parin vuoden takaa ja tämä kuva oli jotenkin niin hellyyttävä. Iskä on paras <3 Mä päätin viettää koko päivän perheen seurassa, joten mm. pesin iskän kanssa yhdessä auton.. :)

Lauantai vietettiin kokonaan mummolassa & sain mummolta jälleen kerran uskomattoman pehmeät villasukat. Vaikka niitä löytyy jo iso pino, niin silti näitä on aina yhtä huippua saada! Mäkin haluaisin oppia neulomaan..

Viikonloppuna asenneltiin myös ensimmäiset jouluvalot porukoille. Ei ole enää montaa viikkoa jouluun - iiks! Pitäisikö tässä alkaa jo miettimään joululahjoja?

Tein myös tämän vuoden ensimmäiset joulutortut. Käytättekö muuten torttuihin luumu-, vadelma- vai omenahilloa? Mä rakastan luumuhilloa, mutta toisaalta myös mummon tekemä omenahillo on namia! 

<3

Tämä kuva saa oloni todella rentoutuneeksi - niin upea väriloisto! Tällä viikolla on vaikka mitä säpinää tiedossa: muutama päivä töitä, esseen kirjoittelua & Aleksi tulee meille pariksi yöksi.. Hyvä vain, että on tekemistä tiedossa :)