8.1.2015

Oivoi, miten kamalan ihana ilma vallitsee tällä hetkellä. Lunta pyryttää sen minkä kerkeää, mutta toisaalta pakkasasteita on vaivaiset yksi. Tavallaan tuolla on siis mitä mainion ulkoilusää - ainakin tunnin lenkkeily piristi oloa ja tyhjensi pääkopan miljoonista asioista. Keskityin vain raikkaaseen ilmaan ja isoihin lumihiutaleihin, jotka putoilivat kasvoilleni.

Eilinen oli jännä päivä. Tai pikemminkin ilta, kun minulle varmistui kaikki kysymykset koskien valmennuskurssia. Sitten aloinkin näpytellä tietojani, ja pari minuuttia sen jälkeen kurssi oli tilattuna. Eli maaliskuun lopusta toukokuun alkuun tää neitokainen asustelee silloin tällöin Helsingissä, jaiks! Oon samaan aikaan tosi innoissani sekä peloissani, mutta varsin ylpeä itestäni hahha :-)

Tällä viikolla on ollut aika palata myös normaalin arjen pariin, ja olenkin ollut viimeiset pari päivää taas töissä. Huominen on puolestaan vapaa, joten pitkä viikonloppu edessä! Onnekseni sain näiden parin työpäivän aikana hankittua lisää työpäiviä sekä tälle että ensi kuulle.

P.S. Tänään alkaa taas Rakas sinusta on tullut pullukka - kannattaa katsoa, jos vähääkään tykkää sen tyylisistä sarjoista! On nimittäin hyvä hahha :-D